Ugrás a tartalomra

Június igazi blockbuster hónap lesz a Max-on

Elindult Magyarországon is a Max, így a havi ajánló is nagyban bővült. Június igazi blockbuster hónap lesz, hiszen megérkezik a Sárkányok háza 2. évada, exkluzív premierként érkezik Dakota Johnson romantikus filmje a Rendben vagyok?, több Jurassic Park film is, jön egy Taylor Swift doksi is és új évaddal jelentkezik a Made in Gyetván Csabával is.

 

A hónap legnagyobb premierje a Sárkányok háza (House of the Dragon, 06.17., az epizódok hetente érkeznek) 2. évada, amely ezúttal az II. Aegon Targaryen vezette Zöld Tanács (Green Council) és a Rhaenyra Targaryen vezette Fekete Tanács (Black Council) közti csatára és hatalmi harca fókuszál. Ebből a háborúból senki sem maradhat ki, mindenkinek választania kell, ki mellé áll...

 

Érkezik még a Fantasmas (06.08, hetente egy rész) amely  Julio Torres író, rendező és humorista fantasztikus, hatrészes meséje elveszett arany osztriga fülbevalójának kereséséről; a Reneszánsz fesztivál Texasban (Ren Faire, premier napján 2 rész, majd hetente egy új epizód) című 3 részes doksi, a Klara (06.11, összes epizód egyszerre elérhető) című lengyel vígjáték, amely egy 40 éves nő története és küzdelme a boldogságért, miután viszonyba bonyolódott egy házas férfival. 4. évaddal folytatódik Az elítélt (Skazana/The Convict, 06.11), premier napján 2 epizód, majd hetente egy rész), amiben a jogtalanul bebörtönzött bírónő bosszút akar állni azokon, akik rács mögé juttatták, miközben túl kell élnie az általa egykor elítélt nők között. Szintén elérhető lesz A védőügyvéd (Chylka/The Disappearence, 06.13., összes rész egyszerre elérhető) című lengyel jogi dráma 3., 4. és 5. évada, amely Joanna Chylkáról, egy bátor és lázadó ügyvédről szól, akit semmi sem állíthat meg, hogy kiderítse az igazságot.

 

A hónap végén egy különleges DC animációs sorozat érkezik. Az Öngyilkos osztag: Iszekai (Suicide Squad: Isekai, 06.27., a premier napján 3 epizód, majd hetente 1 új rész érkezik) című 10 részes animében a bűnözők uralta Gothamben Amanda Waller, az A.R.G.U.S. vezetője különleges feladatot ró az Öngyilkos osztagra: egy másik világba küldi őket egy speciális küldetésre. Ez a kardok és a mágia világa, ahol orkok tombolnak, és sárkányok uralják az eget.

 

A Maxra érkezik több unscripted tartalom is, amelyet érdemes követni. Az Amerika aranya (America's Backyard Gold, a teljes évad elérhető) első évadában Dave Turin Amerika feltáratlan aranyrégióiban évszázados bányászati rejtélyek megoldásán fáradozik, és segít a bányászoknak, hogy megtalálják az aranyat. Jön több ház és lakásfelújítós műsor, többek között a Felújítás a vadonban (Renovation Wild, 06.10), a Hétvégi műhely (The Weekend Workshop, 06.07) első évadai, az Otthon édes otthon (Home Town, 06.18) 7. évada, Lil Jon felújításai (Lil Jon Wants To Do What?, 06.18) 2. évada, az Amerika legrondább háza (Ugliest House In America, 06.25) 5. évada. Az Aranyláz Alaszkában (Gold Rush) két spin-off sorozata is érkezik. A Vad vizeken (Gold Rush: White Water, 06.18, összes epizód elérhető) és a Parker útja (Gold Rush: Parker's Trail, 06.20, az epizódok hetente érkeznek) is elérhető lesz a Maxon. A hónap végén pedig pedig felkerül a Made in Gyetván Csabával 5. évada is.

 

Június egyik kiemelt tartalma lesz a Taylor Swift vs Scooter Braun: Bad Blood című tárgyalótermi sorozat, amely két részben tárja fel a zenész és a zenei mogul közti 2019-ben kirobbant ügyet. Nem csak Swift rajongóknak kötelező tartalom!

 

De nem csak sorozatok, hanem rengeteg film is érkezik a Maxra. Elsőként kiemelnénk a Max exkluzív filmet, a Dakota Johnson főszereplésével készült Rendben vagyok? (Am I OK?, 06.06) című romantikus filmet.  A 32 éves Lucy Los Angelesben él, és élete egy későbbi szakaszában ébred rá, hogy az ellenkező nemmel folytatott randevúi soha nem végződnek mással, mint egy kézfogással. Mert valójában nem vonzódik a férfiakhoz. Régi jó barátnője, Jane segítségével próbálja meg rendezni az életét és előbújni harmincas nőként, bár a folyamat barátságukat is próbára teszi. A film többé-kevésbé az író, Lauren Pomerantz saját életének eseményein alapul. Jön a friss Oscar-díjas Egy zuhanás anatómiája (Anatomy of a Fall, 06.28), amelyben egy sikeres német írónő francia férjével és látássérült gyerekükkel élnek a francia Alpok egyik kis falujában. A férfi váratlan halála után nem egyértelmű, hogy baleset, öngyilkosság vagy gyilkosság történt. Sandra ezért a rendkívül megterhelő nyomozás és tárgyalás középpontjába kerül. Frissen a moziból érkezik a Csábító leckék (Miller's Girl, 06.15), amelyben Jenna Ortega próbálja meg elcsábítani a Martin Freeman alakította tanárát. A magyar filmek kedvelőinek pedig két címet is figyelmébe ajánlunk, hiszen érkezik a Buda Flóra Anna Cannes-i filmfesztivál díjas 27 (06.01) című rövid animációs filmje és a Moldovai Katalin által rendezett Elfogy a levegő (06.21) című dráma.

 

A Maxon is elérhető lesz a 9 Oscar-díjra jelölt A sziget szellemei (The Banshees of Inisherin, 06.14) című dramedy Colin Farrell és Brendan Gleeson főszereplésével, jön a Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy és Nicholas Hoult közreműködésével készült A menü (The Menu, 06.21), a Luca Guadagnino által készített Csontok meg minden (Bones and All, 06.02) című romantikus horror dráma Timothée Chalamettel, és a Betlehemi történet (Journey to Betlehem, 06.01) című film, a popdalokat humorral és régi karácsonyi klasszikusokkal vegyítő musical Mária, József és a kis Jézus születésének időtlen történetét meséli el.

 

Ezenkívül rengeteg könyvtár tartalom is érkezik, többek között a Jurassic Park 5 filmje (06.01), Ha eljön Joe Black (Meet Joe Black, 06.01), Barry Seal: A beszállító (American Made, 06.07), Creed 3. (06.09), a Hannibal (06.14), a Django elszabadul (Django Unchained, 06.15), az Érkezés (Arrival, 06.20), a 2018-as Halloween (06.21) és a 2021-es Gyilkos Halloween (Halloween Kills, 06.28), a Széttörve (Split, 06.21) és még rengeteg minden.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott