Ugrás a tartalomra

Karácsonyi hangulat a UPC Direct-nél

UPC Direct logoA karácsonyt megelőző időszak mindig izgalmakkal teli, a UPC Direct pedig idén is szívesen csatlakozik az ünnepek forgatagához és kínál izgalmas programokat előfizetőinek. Nemcsak ajándékokkal teli adventi naptár indul el holnap a szolgáltató Facebook oldalán, hanem más új csatornák mellett a Stringray Christmas csatornája is újra elérhető lesz december 1-től.

A jól ismert és várva várt karácsonyi hollywoodi kasszasikerek mellett a tökéletes ünnepi hangulat érdekében a UPC Direct előfizetői nagyszerű karácsonyi műsorokat élvezhetnek: A főzés szerelmeseire például a Food Network csatorna érdekes műsorai várnak. Az Ünnepi sütőverseny december 14-én kezdődik, ízletes édességekkel, majd ínyenc jelenetekkel érkezik a Karácsony 12 séfje című sorozat, amelyben 12 szakács mutatja meg, hogyan lehet igazán különleges karácsonyi vacsorákat készíteni.

A legérdekesebb karácsonyi előkészületeket a Travel Channel hozza el a Karácsony Kft. című műsorban, amely december 11-én megmutatja, hogyan készül fel és ünnepli New York City a karácsonyt. Az Egész évben karácsony december 17-én pedig olyan amerikai városokat mutat meg a nézőknek, ahol az év 365 napja karácsonyi hangulatban telik. Ezen a napon kerül vetítésre az Extrém karácsony című műsor is, amely a legvadabb módon ünneplőket mutatja be.

A fentebb említett TV műsorokon kívül minden Medium TV (és annál nagyobb) csomaggal rendelkező előfizetőnek lehetősége lesz, hogy még tovább fokozza a karácsonyi hangulatát köszönhetően a Stringray Christmas csatornának, amely december 1. és január 9. között lesz elérhető a 199-es csatornahelyen. Ez a csatorna folyamatos karácsonyi zenefolyamot biztosít, amely a Stingray applikáción keresztül is elérhetővé teszi a jól ismert dallamokat, így az előfizetők mobileszközeik segítségével bárhol, bármikor élvezhetik az ünnepi hangulatot.

A zene és a filmek mellett a karácsonyi hangulatot támogatja az a különleges adventi naptár is, amely 8 partner segítségével összesen 15 csatorna részvételével jött létre (Stingray, FilmBox Family, Sport1, Sport2, NatGeo, Viasat3, AXN, Viasat6, FilmBox Premium, Travel Channel, FilmBox Extra HD, TV Paprika, Da Vinci, Minimax, FOX, Fina Living, Cartoon Network, AMC, FilmBox Plus, Fine Living, Cartoon Network, AMC, FilmBox Plus, Food Network).
A játék kiemelt partnere a Travel Channel, a Fine Living és a Food Network csatornák anyavállalata, a Scripps Networks International. Minden nap más partner jóvoltából kerül a napi nyeremény felajánlásra. A verseny a UPC Direct hivatalos Facebook oldalán kerül megrendezésre.

Az adventi kalendárium fődíjáért, a Travel Channel által felajánlott Canon S200-as kameráért a játék utolsó három napján december 24. és 26. között játszhatnak az érdeklődők. Az adventi naptár komment-alapú játék, amely nem csak a UPC Direct előfizetőknek szól. A résztvevőknek a nap partnerével kapcsolatos kérdésre kell válaszolniuk.

A UPC Direct előfizetőknek tehát rengeteg lehetősége lesz arra, hogy az év legkellemesebb időszakát élvezzék. Célunk, hogy a legnagyszerűbb élményeket nyújtsuk ügyfeleinek egész éven át.

Minden kedves előfizetőnknek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott