Ugrás a tartalomra

Két héten át ingyenesen érhető el a Sport1

Két hétig kódolatlanul nézhető a Sport1 tévécsatorna minden MinDig TV néző számára. 2019. november 11. és november 24. között 750 ezer háztartásban lesznek díjmentesen láthatóak kézilabda, futball és darts mérkőzések az AMC Magyarország és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően.

 

A kódolatlan időszak kiemelt tartalmai: 


November 14-19.: A 2020-as labdarúgó Eb-selejtezők csoportkörének utolsó két fordulója – hat játéknap alatt 9 Eb-selejtező-mérkőzéssel (például Anglia, Spanyolország és Németország meccseivel)
November 15.: Brazília-Argentína barátságos labdarúgó mérkőzés
November 16-17.: 4 magyar érdekeltségű kézi BL-mérkőzés a Veszprém, a Szeged, a Ferencváros és a Győr csapataival, valamint 3 magyar érdekeltségű EHF-kupa mérkőzés (Balatonfüred, Tatabánya és Csurgó)
November 22-24.: Darts Players Championship Finals, a háromszoros világbajnok Michael van Gerwennel
November 23.: a legrangosabb dél-amerikai labdarúgó-kupasorozatnak, a Libertadores-kupának a döntője Limából: Flamengo - River Plate
November 23-24.: Férfi kézi BL, 9. forduló: Telekom Veszprém – Kielce és Celje - MOL-Pick Szeged; illetve az EHF-kupából az Ademar León – Balatonfüred párharc visszavágója

 

A Sport1 tévécsatornája a D jelű multiplexen, és az 29. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott