Ugrás a tartalomra

Két hétig kódolatlan a Discovery Channel és a TLC is

Két hétig kódolatlanul érhetőek el a Discovery Channel és a TLC csatornái a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában november 25. és december 08. között. A csatornák számos érdekes műsorral készülnek az őszi – téli időszakra: a Discovery Channel hosszú idő után először hazai gyártású produkcióval jelentkezik, amelyben Gyetván Csaba műsorvezetőjé lesz a főszerep, valamint a túlélés koronázatlan királya, Bear Grylls is visszatér a képernyőre. A TLC, pedig különös élettörténetekkel, szerelmi drámákkal, és családi műsorokkal készül a hideg hónapokra.

 

A Discovery Channel ezúttal olyan kalandorokat vonultat fel műsoraiban, akik megkísérlik a lehetetlent is, hogy közelebb kerüljenek céljaikhoz. Hosszú idő után először végre egy magyar sorozat is csatlakozik a csatorna felfedezőket bemutató műsorkínálatába: december 4-től, minden szerdán 20.00 órakor lesz képernyőn a Made In Gyetván Csabával című sorozat, amely a hazai gyártósorokra kalauzolja el a nézőket. Sokak számára óriási kérdőjel, hogy milyen folyamatok tették lehetővé a nappalink melegét adó távfűtést, vagy, hogy miként készült a levesünkhöz felhasznált tészta. Olyannyira természetesnek vesszük a létezésüket, hogy bele sem gondolunk, mennyire bonyolult és látványos technológiai megoldásoknak köszönhetjük őket. A sorozat révén végre megtudhatjuk, hogyan készülnek a minket körülvevő tárgyak, valamint konyhánk nélkülözhetetlen élelmiszerei.

 

A túlélő műsorok rajongói is izgalmas hetek elé néznek: hétfőnként 21.00 órától a Bear Grylls: A sziget című sorozat legújabb évadát láthatják a Discovery Channel műsorán. A sorozatban 12 embert kitesznek egy hónapra egy elhagyatott csendes-óceáni szigetre, ahol Bear Grylls felügyelete alatt küzdenek meg egymással és a természet viszontagságaival. Feladatuk, azonban nemcsak a túlélés: 100 ezer font készpénzt rejtettek el a szigeten, és ez mind csak rájuk vár, ha megtalálják.

 

Az elkövetkezendő hetekben történelmi rejtélyekből sem lesz hiány a Discovery Channel műsorán: minden szombaton 21.00 órakor új részekkel jelentkezik az Escobar milliói című sorozat is, amelyben kísérletet tesznek a hírhedt drogbáró, Pablo Escobar 50 milliárd dollárra becsült vagyonának megtalálására. A pénznek eddig csak elenyésző része került elő. Ezúttal két egykori CIA-ügynök, valamint a korábbi nyomozásokért felelős DEA-ügynökök erednek a pénz nyomába. Miután korábban számos nyomot alaposan megvizsgáltak és rengeteg helyszínt kizártak, úgy vélik, most sikerülhet rábukkanniuk az eddigi legígéretesebb nyomra.

 

A TLC sok-sok meghökkentő, és egyben megható pillanatot tartogat a nézők számára. A nagy egymásra találásoktól kezdve, a rendhagyó családi történeteken át, egészen a különös képességekkel megáldott személyekig – mindenben lesz részük! Többek között újabb szerelmi drámáknak lehetnek tanúi: november 20-án 20.00 órakor hazánkba is megérkezik a Három hónap jegyesség című műsor hetedik évada.  A sorozatban szereplő nemzetközi párok számára a szerelem nem ismer országhatárokat. A sors, azonban minden eddiginél nagyobb próba elé állítja kapcsolatukat, amikor a K-1 vízum átvétele után az Egyesült Államokba utaznak, hogy először találkozzanak személyesen egymással. A vízum 90 napig érvényes. Ha ezalatt nem kötnek házasságot, a pár külföldi tagjának távoznia kell az USA-ból, és vissza kell térnie a hazájába.

 

A családi témák iránt érdeklődőknek is sok megható perceket tartogat a TLC: november 24-től minden vasárnap 21.00 órától figyelemmel kísérhetik a Lányok túlerőben – Busbyék ötös ikrei című sorozat texasi párjának és ötös ikreinek életét.  A házaspár, Danielle és Adam Busby, családjukkal izgalmas és váratlan eseményeknek néznek elébe az új évadban, nem utolsósorban azért, mert tanúi lehetünk a lányok születésnapi hetének. Blayke nyolcéves lesz, az ikrek pedig négyévesek, így aztán sűrűek az események a Busby családban. Hazel megkapja az első nagylányos szemüvegét, Riley pedig bebizonyítja, hogy elég okos ahhoz, hogy a testvérei előtt felvegyék az iskola-előkészítőbe. A gyerekeknek, azonban a legnagyobb élményt egy aranyos, szőrös új családtag érkezése jelenti.

 

Az ezotéria és a misztikus dolgok iránt érdeklődők is megtalálhatják számításukat a TLC műsorán: szerdánként 22.00 órakor új részekkel jelentkezik a  Született médium, amely egy Long Island-i családanya, Theresa Caputo mindennapjait mutatja be. Theresa éppen olyan, mint bármelyik Long Island-i édesanya, azzal a különbséggel, hogy halottakkal beszélget. A sorozat nyomon követi Theresát, ahogyan segít másoknak kapcsolatba lépni elhunyt szeretteikkel.

 

A csatornák az alábbi táblázatban található programhelyeken és multiplexen érhetők majd el. További vétellel kapcsolatos információk a MinDig TV weboldalán olvashatók. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

Csatorna Programhely Multiplex
Discovery Channel 33 D
TLC 34 E

 

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott