Ugrás a tartalomra

Két hétig kódolatlanul érhető el a MinDig TV nézői számára a Paramount Channel

Paramount Channel logoA MinDig TV felhasználói 2016. április 18. és május 2. között kódolatlanul érhetik el a Paramount Channel műsorait. Ebben az időszakban közel 800 ezer háztartásban, ingyenesen élvezhetik a nézők a népszerű csatorna emlékezetes filmsikereit. A filmcsatorna ebben az időszakban többek között maratonban vetíti a Vissza a jövőbe és a Jurassic Park trilógiákat és bemutatja a Hajsza című krimisorozat új évadát is.

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján a MinDig TV felhasználók számára április 18. és május 2. között kódolatlanul, előfizetés nélkül elérhető a nagy amerikai stúdiók klasszikus filmsikereit műsorára tűző Paramount Channel filmcsatorna.

A MinDig TV nézői a Paramount Channelen egyhuzamban végig izgulhatják a Vissza a jövőbe trilógia mindhárom darabját, amelyekben Marty (Michael J. Fox) és az őrülten zseniális Doki igyekszik megunhatatlanul szellemes kalandok közepette helyrehozni az elődeik és utódaik idejében elkövetett végzetes hibákat. Steven Spielberg tudományos-fantasztikus borzongató mesterhármasát, az elszabadult dínóktól hemzsegő Jurassic Parkot is maraton keretében nézhetik végig. Érkezik a vérfagyasztó bonyodalmakkal teli Hajsza sorozat második évada is. Stella Gibson nyomozónő és a hétköznapi ember álcája mögé bújó Paul Spector sorozatgyilkos hátborzongató játszmájában talán az is kiderül majd, hogy a macska-egér játékká fajuló nyomozás kinek a győzelmével zárul. Látható lesz Az utolsó erőd című akciófilm is, amely Robert Redford és James Gandolfini alakításában a tábornokból lett fegyenc és az ezredes börtönigazgató kíméletlen csatáját mutatja be. Az Ellenség a kapuknál című filmdráma pedig a Jude Law és Ed Harris által játszott mesterlövészek párharcát meséli el. A Hugh Grant főszereplésével készült, A Keresztapus című vígjátékban a New York-i műkereskedő vőlegény rádöbben, hogy menyasszonya a helyi maffiafőnök lánya, aki mulatságos események során próbálja elfogadtatni őt a kemény bűnözőkből álló rokonsággal.

A Paramount Channel a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 41. csatornán. A vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott