Ugrás a tartalomra

Kódolatlan AXN minden UPC Direct előfizető számára

AXN logoA nyárnak ugyan vége, de a UPC Direct ügyfelei számára az ősz prémium filmeket és sorozatokat tartogat. A műholdas szolgáltató most az AXN filmcsatorna teljes tartalmát elérhetővé teszi minden Light TV, Medium TV és Medium HD TV csomaggal rendelkező ügyfél számára. A kódolatlan időszak október 2-án, hétfőn reggel 8 órakor kezdődik és több mint egy hónapig tart majd, így 2017. november 6-án, hétfő reggel ér véget.

A kódolatlan időszaknak köszönhetően, örülhetnek, akik Light TV, Medium TV és Medium HD TV csomaggal rendelkeznek és rajonganak az izgalmas, borzongató műsorokért: ugyanis az AXN csatornán lesz az Elfeledve világpremierje október 3-án. A történet szerint Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök eltűnik, mikor Boston egyik leghírhedtebb gyilkosát próbálja elkapni. Halottnak nyilvánítják, majd hat év után amnéziásan találnak rá egy erdei házban. Eközben férje újranősült, fiát az új feleség neveli, és ő az első számú gyanúsítottja egy tisztázatlan sorozatgyilkosságnak is…

Még több jó hír a bűnügyi sorozatok szerelmeseinek: ugyanezen a héten, október 4-én, a Feketelista: Megváltás első évadának premierje is bemutatásra kerül, amely az amerikai bűnügyi thriller a Feketelista című NBC-sorozat lebilincselő spin-offja. A történet szerint a világ legravaszabb bűnözői összegyűlnek, hogy zsoldos csapatot alakítva – miután egy életen át csak kárt okoztak a világnak – megpróbálják jóvátenni múltbéli bűneiket. Ennek érdekében olyan problémákat oldanak meg, melyekre a kormány nem mer vállalkozni. A kódolatlan időszak alatt lehetősége lesz, hogy nyomon kövesse a Feketelista: Megváltás fordulatainak alakulását.

Ezen felül a Sherlock és Watson ötödik évada is helyet kap a programban: ez a sorozat meglehetősen modern megközelítést alkalmaz Sherlock Holmes eseteit illetően, akit ezúttal New York Citybe helyeztek át. Ez a Robert Doherty által jegyzett amerikai bűnügyi dráma lazán kapcsolódik a Sherlock Holmes történetekhez.

Nem csak a sorozatrajongók találhatnak majd szórakozást a kódolatlan időszakban: olyan filmeket is sugározni fognak az AXN-en ebben a hónapban, mint a Jurassic Park, Vissza a jövőbe és a Bourne-filmek.

A UPC Direct előfizetői a 48-as csatornahelyen találhatják meg a csatornát. Ez a csatornahely az automatikus hangolást biztosító vevőkészülékekre érvényes. A saját vevőkészülékkel rendelkező ügyfelek megtalálhatják a hangoláshoz szükséges instrukciókat, a csatornák és frekvenciák teljes listáját és sok más információt az ajánlatokról a hu.upcdirect.com oldalon.

Az AXN-hez való hozzáférés díjmentes a kódolatlan időszak ideje alatt (2017. október 2. 8:00 - 2017. november 6. 08:00) a UPC Direct Light TV, Medium TV és Medium HD TV csomaggal rendelkező ügyfeleinek. Az ügyfelek a kódolatlan időszak után hozzáférést kaphatnak az AXN csatornákhoz, amennyiben előfizetnek a Plus HD TV vagy Plus HD Combo csomagra, ami a műholdas TV mellett az internet és telefonszolgáltatást is tartalmazza.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott