Ugrás a tartalomra

Kódolatlan AXN White a Telekom előfizetőinek

AXN White logoA Magyar Telekom 2017. március 1. 12:00 órától 2017. március 31-e 12:00 óráig kódolatlanul elérhetővé teszi (kinyitja) az AXN White tv csatornát digitális kábel és IPTV előfizetőinek. A csatorna a nyitás időszakában a TV GO-n is elérhető lesz.

Az AXN White inspiráló, erős karaktereket bemutató amerikai és európai sorozatokat, valamint filmeket vetít. A programkínálatában olyan sikersorozatok is megtalálhatóak, mint a történelmi háttérrel átitatott romantikus kalandsorozat Outlander – Az idegen, amely Diana Glabadon azonos című nagysikerű regénysorozatán alapszik, vagy a XVI. században játszódó romantikus drámasorozat Az uralkodónő, amely Mária, a skótok királynője Franciaországban töltött első éveit követhetjük nyomon. De az AXN White csatornán láthatjuk a valós eseményeket feldolgozó Gyilkos számok krimisorozat is. Ez a sorozat egy FBI csapatról szól, amelynek tagja egy matematika professzor is, aki a matematikai valószínűségek és egyenletek oldaláról értelmezi az esteket.

Az AXN White a csatornanyitás idején a 7-es programhelyen érthető el a Telekomnál.

*A csatornanyitás a közszolgálati csomaggal rendelkező ügyfeleket nem érinti.

A Telekom műholdas előfizetői számára is elérhető az AXN White csatorna a 7-es "Bónusz" csatornán, bár erről a hivatalos tájékoztató nem tesz említést - a szerkesztő.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott