Ugrás a tartalomra

Kódolatlan AXN White és Black a Tarr előfizetőinek is

AXN Black és White logoA Tarr is csatlakozott az SPTN rendhagyó együttműködési kezdeményezéséhez, digitális előfizetői kódolatlanul érhetik el az AXN White és AXN Black csatornákat.

Jobb későn, mint soha, bár a lehetőséget már október eleje óta biztosítja az SPTN, de a Tarr csak most csatlakozott, így digitális előfizetői október 15. és 31. között kódolatlanul érhetik el az AXN White és AXN Black csatornákat.

Izgalmas és felemelő - az AXN White műsoraiban a rejtélyeké és a cselszövésé a főszerep!

Az AXN tudja, hogyan kell rabul ejteni a nézőket. Az AXN White megbabonáz és meglep, legyen szó épp egy rejtélyes bűnesetről vagy szerelmi bonyodalomról. Az AXN White műsorán a borzongató bűnügyi sorozatok mellé vad vágyakat, bonyolult cselszövéseket és titkokat felfedő, átélhető emberi történetek társulnak. Az AXN White kiemelt műsorai között megtalálható az Ügyféllista Jennifer Love Hewittal, az Ízek, imák, szerelmek mozi Julia Roberts főszerelésével, valamint kiváló európai produkciók, mint például a Hölgyek öröme, Büszkeség és balítélet, vagy a Visszatérés Montpellier-be.

Legyen szó akcióról vagy doku reality-ről, az AXN Black műsorán a hősöké a főszerep!

Az AXN Black történeteiben a hősi karakterek, akik legyenek akár a mindennapi küzdelmek győztesei vagy épp szupererővel megáldott akcióhősök, elszántságukkal és bátorságukkal inspirálnak, példát mutatnak. Az AXN Black minden eddiginél gyorsabb tempót diktál majd olyan sorozataival és reality műsoraival, mint például a Spartacus: Vér és homok, a Fekete arany és a Kacsavadászok.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott