Ugrás a tartalomra

Kódolatlan az AMC filmcsatorna a MinDig TV nézőknek

MinDig TV logo2017. október 2-15. között bárki ingyenesen követheti az AMC műsorát a MinDig TV-n.

A kéthetes időszakban országos premierként indítja a csatorna az amerikai szuperprodukciót, az Emerald City fantasy sorozatot, amely egy modern újramesélése a varázslatos Óz, a nagy varázsló meseregénynek. Látható lesz a Halt & Catch Fire negyedik évadának nyitó epizódja is, és persze folytatódik a Fear the Walking Dead, amely immár a 3. évadánál jár.

A sorozatokon kívül szupersztárokat felvonultató filmeket is műsorára tűz az AMC ebben a két hétben. Újra megnézhetjük az Alkonyat 2. és 3. részét (Robert Pattinson, Kristen Stewart), a 12 majom (Bruce Willis, Brad Pitt), az Amikor megállt a Föld (Keanu Reeves) vagy az Én, a kém (Owen Wilson, Eddie Murphy) című filmeket.

Ajánljuk ezeken kívül Az amerikait (George Clooney), a Férfibecsületet (Robert De Niro, Cuba Gooding Jr.) a Taxit (Samy Naceri), a Pókembert (Tobey Maguire, Kirsten Dunst), valamint az Időzavarban (Denzel Washington) és A bárányok hallgatnak (Jodie Foster, Anthony Hopkins) című filmeket is. A hollywoodi produkciókon kívül Emir Kusturica klasszikusa, a Macska-jaj is látható lesz a két hét alatt, magyar filmek közül pedig a Valami Amerika és a Magyar Vándor szerepel a kínálatban.

Az AMC a MinDig TV platform 21. programhelyén található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott