Ugrás a tartalomra

Kódolatlan Chili TV a MinDig TV nézői számára

Chili TV új logoNégy hétig kódolatlanul nézhető a Chili TV gasztrocsatorna műsora minden MinDig TV néző számára, a 49. programhelyen. A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően 2017. július 31. és augusztus 27. között többek között olyan műsorok várják a gasztronómia szerelmeseit, mint a Cukrászok, a Mindörökké Gordon, A braai mestere vagy a Nigella Falatozója – egész évben nyári ízek.

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően 2017. július 31. és augusztus 27. között a MinDig TV nézői számára kódolatlanul elérhető lesz a Chili TV gasztrocsatorna.

Számos új tartalommal vág neki a nyár utolsó hónapjának a Chili TV. Július 31-én kerül képernyőre a Cukrászok, hogy a hagyományos édességek mellett a legújabb sütemény-különlegességek receptjeit is elsajátíthassák a nézők. A szakma legjobb hazai képviselői Erdélyi Mónika vezetésével engednek bepillantást a cukrászdák világába.

„Én is édesszájú vagyok, cukrász végzettségem is van, így különösen örültem ennek az új műsornak. A forgatások alatt kiderült, hiába vagyok valamennyire otthon a sütemények világában, jócskán tudnak újat mutatni nekem is a profi cukrászok. Sok trükköt ellesek, és abban is biztos vagyok, hogy a nézők is kapnak majd ötleteket a mellett, hogy beleshetnek egy-két cukrászda kulisszái mögé. Az epizódok során a nagy klasszikusok mellett újhullámos édességeket, cukormentes finomságokat is készítünk majd, de figyelünk arra is, hogy a táplálkozásallergiások számára is fogyasztható édességek is készüljenek” – árulta el Erdélyi Mónika.

Aki azonban a desszertek előtt tökéletesíteni szeretné konyhaművészetét, annak sem kell más csatornára kapcsolnia. A világ egyik legismertebb séfje lesz a nézők segítségére a Mindörökké Gordon epizódjaiban augusztus 5-től. Gordon Ramsay több évtizedes szakmai tapasztalatát megosztva segíti a tanulni vágyókat. Minden egyes rész egy-egy területre fókuszál, így lépésről lépésre válhat mindenkiből egyre jobb szakács.

A braai mesterében augusztus 2-től a grillezés legjobbját keresi a műfaj nagy mestere, Justin Bonello. Az afrikai szabadtéri főzés közben a versenyzők 8000 kilométert tesznek meg, ráadásul az alapanyagokat mindenki maga szerzi meg. A braii mesterében naponta kiszavazással dől el, ki maradhat tovább versenyben.

Nigella Lawson ezúttal a nyár legjobb receptjeit hozza el a Chili TV nézőinek, az augusztus 5-én induló Nigella Falatozója – egész évben nyári ízek című sorozatában. Augusztus 12-től pedig Heston Blumenthal a brit konyha remekeit mutatja meg a gasztronómia szerelmeseinek.

A Chili TV az E jelű multiplexen fogható a 49. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Chili TV csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken (amennyiben a vételi hely az E jelű multiplex lefedettségi területén található, amennyiben nem, úgy a csatorna nem elérhető a kódolatlan időszakban sem).

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott