Ugrás a tartalomra

Kódolatlan Cinemax a UPC Direct előfizetőinek

Cinemax logoA UPC Direct előfizetői ingyenesen kipróbálhatják az HBO két megújult csatornáját, a Cinemaxot és a Cinemax 2-t a közelgő hétvégén. A két csatorna teljesen különböző műsorkínálattal rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb programot.

Az HBO tulajdonába tartozó két csatorna szeptember elején teljesen megújult. A Cinemax és a Cinemax2 nem csak új logókat kaptak, de a műsorstruktúrájuk is megváltozott. A két csatorna most már egyértelműen megkülönböztethető kínálattal rendelkezik. A Cinemax első sorban díjnyertes és kritikusok által elismert filmekre koncentrál, amelyek a legkülönbözőbb műfajokat képviselik: akció, kaland, krimi, horror és sci-fi alkotások egyaránt megjelennek programjai között. A Cinemax 2 művészcsatornává alakult, független európai és nemzetközi alkotásokat mutat be, illetve fesztiválfilmek és művészi hangvételű sorozatok adják a fő műsorait, megható és inspiráló történetekkel, bonyolult és mély karakterekkel.

A két megújult csatornát azon UPC Direct előfizetők, akik jelenleg nem rendelkeznek HBO MaxPak csomaggal, egy kódolatlan hétvége keretében ismerhetik meg. A Cinemax és a Cinemax 2 csatornák szeptember 10. szombat reggel 6:00 órától szeptember 12. hétfő reggel 6:00 óráig lesznek elérhetőek.

A kódolatlan időszak alatt a Cinemax nézői olyan ismert filmeket nézhetnek majd szombaton, mint a Zoom, amely egy képregény-rajzoló, egy író és egy filmrendező életének különleges egybefonódásáról szól egy multidimenziós térben. A jól ismert Csokoládé című film Juliette Binoche és Johnny Depp főszereplésével szintén ezen a napon kerül a képernyőkre. Az új sorozat, a Préda első része is szeptember 10-én kerül bemutatásra, amely egy Vietnamból visszatérő tengerészgyalogos életét mutatja be. Az Ashby című vígjátékban Mickey Rourke alakítja azt a nyugalmazott CIA bérgyilkost, aki ugyancsak az este egyik főszereplője lesz.

Vasárnap a híres dráma-thriller a Partizán egy elszigetelt közösség életét mutatja be, majd a Ben Affleck, Aaron Stockard és Dennis Lehane által írt Hideg nyomon című krimiben bostoni detektívek – Morgan Freemannel – próbálják felfedni az elrabolt négyéves kislány rejtélyét.

A Cinemax 2 a Fúsi című filmmel indítja a szombat estét, amely egy magányos izlandi férfiról szól, akinek életét egy szerelembe esés teljesen felforgatja. Vasárnap pedig a Háború című dráma kerül bemutatásra, amelyben a 15 éves Matteo történetét ismerhetik meg a nézők, aki barátok nélkül és furcsa szülők mellett úgy érzi, hogy az egész világ összeesküdött ellene. Emellett a hétvégén más érdekes alkotások is a képernyőre kerülnek, mint például a Büszkeség és bányászélet, valamint a Yesterday története.

A Cinemax a 61-es, a Cinemax 2 pedig a 62-es csatornahelyen érhető majd el a UPC Direct előfizetők számára.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott