Ugrás a tartalomra

Kódolatlan digitális adás Karácsonyra a Vidanettől

Vidanet logoA Vidanet előfizetői december 24. és január 1. között korlátlanul nézhetnek szinte minden digitális csatornát.

Az MTV Hungary és a GKIeNET kutatása szerint karácsonykor többet tévézünk – például a 15-24 év közöttiek több mint harmada válaszolt úgy, hogy ilyenkor gyakrabban ülnek le a televízió elé, mint máskor. Még a 36 éven felüliek közül is 28 százalék mondta azt, hogy gyakrabban választja az ünnepek között a tévét, mint hétköznapokon.

A Vidanet segít abban, hogy az év végét a tartalmas szórakozás és a maximális kikapcsolódás jellemezze: 2011. december 24. és 2012. január 1. között néhány kivétellel minden digitális csatorna kódolatlanul elérhető a vállalat előfizetői számára.

A kódolatlan sugárzás magában foglalja a D+III csomag minden csatornáját, valamint a digitálisan fogható tematikus és prémium csomagok nagy részét. Így számos gyerekcsatorna (pl. a Disney Channel, a Nickelodeon vagy a Minimax), ismeretterjesztő műsorokat kínáló adó (pl. a National Geographic, a Discovery Science és a Spektrum), vagy mozicsatorna (pl. Filmbox, AXN Crime) kínálatából választhatnak az ünnepek alatt azok is, akik csak kisebb digitális televízió-előfizetéssel rendelkeznek. A kódolatlan sugárzás ugyanakkor nem terjed ki az HBO Max Pak csomagra, az HBO HD-ra, a Digisport csatornáira, valamint az Erotika+ és a Világ+ csomagra.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott