Ugrás a tartalomra

Kódolatlan FilmBox csatornák októberben

A FilmBox összes prémium csatornája ingyenesen lesz elérhető októberben. A UPC Direct esetében október 5-24-ig; míg a UPC, az Antenna Hungária, a Vidanet, a TARR és a PR-TELECOM előfizetői október 13. és 24. között élvezhetik a FilmBox csatornák kínálatát. A kódolatlan időszak alatt október 13-án este 9 órakor debütál a nagyszabású történelmi drámasorozat, a Templomosok a FilmBox Premiumon.

 

Kódolatlan időszakot biztosít a filmek kedvelőinek az SPI International. A FilmBoxon kívül a FilmBox Plus, a FilmBox Premium, a FilmBox Extra HD és a FilmBox Family is költségmentesen lesz elérhető októberben. A csatornák forgalmazója több kábelszolgáltatóval is megegyezett a nyílt időszakról, így a szélesebb programkínálat számos háztartást érint. A UPC, az Antenna Hungária, a Vidanet, a TARR, és a PR-TELECOM előfizetői október 13. és 24. között, míg a UPC Direct-tel rendelkezők közel három héten át, október 5-24-ig élvezhetik a prémium tartalmakat.

 

Az említett időszakban kerül először képernyőre a Templomosok című nagyszabású drámasorozat. A templomos lovagrend a középkor egyik legmeghatározóbb katonai alakulata volt, tagjai a Szent Grálnak és az egyházi titkok megőrzésének szentelték életüket. Ebbe a rejtélyes világba nyerhetnek betekintést a FilmBox Premium nézői. A sorozat premierje október 13-án este 9 órától lesz látható.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott