Ugrás a tartalomra

Kódolatlan FOX a Vidanetnél

FOX logoA Vidanet ügyfelei a kódolatlan napok keretében október 17. és november 13. között díjmentesen élvezhetik a FOX műsorkínálatát, így a The Walking Dead 7. évadának nyitó epizódját is megnézhetik a premier napján.

A FOX csatorna műsorait ingyen nézhetik a Vidanet ügyfelei az október 17. és november 13. közötti kódolatlan napokon. Erre az időszakra esik a The Walking Dead 7. évadának nyitó epizódjának vetítése, melyet október 24-én, az amerikai premiert követően hajnali 3.30-kor tűz képernyőre a csatorna. A The Walking Dead rajongók örömére a legújabb évad premiere előtt hangolódásképpen a teljes 6. évadot megismétli a FOX, majd a kódolatlan napok keretében a 7. évad első négy része is képernyőre kerül.

A csatornán további sikersorozatok is biztosítják a minőségi szórakozást, hiszen ekkor indul a Carter ügynök második évada, valamint megismétlik a Simpson család teljes 26. és 27. évadát. Ráadásul november 13-án a FOX közönsége a National Geographic idei legnagyobb premierét, a MARS – Utunk a vörös bolygóra című sorozat első részét is láthatja.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott