Ugrás a tartalomra

Kódolatlan FOX hónap a Vidanetnél

FOX logoA Vidanet digitális kábeltévé előfizetői egész februárban kódolatlanul nézhetik a FOX teljes kínálatát, így többek között olyan premiereket kísérhetnek figyelemmel, mint a Légió, az Empire új évada, Az ördögűző és még sok más újdonság.

A Vidanet digitális kábeltévé előfizetői számára egész februárban díjmentesen lesz elérhető  a FOX csatorna, így  korlátok nélkül élvezhetik a premierekben gazdag februári műsorkínálatot.

A színes választékban mindenki megtalálhatja a kedvére való sorozatot. Az Empire története az amerikai hip-hop és rap világába enged betekintést a nézőknek, míg Az ördögűző a borzongató élményekre éheseknek nyújt izgalmas perceket. Az amerikai premiert követően, február 9-én 21 órakor a FOX elhozza a Marvel képregény alapján készült, Xmen univerzumban játszódó Légió című sorozatot, melyből David Haller fantasztikus történetét ismerhetik meg az érdeklődők. Aki lemaradna az első epizódokról, 26-án bepótolhatja a kihagyott részeket. Február 13-án újra visszatér a képernyőkre a The Walking Dead a hetedik évaddal, 17-én pedig a Simpson család új részeit láthatják a nézők.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott