Ugrás a tartalomra

Kódolatlan hetek a Sláger TV-vel

Sláger TV logoKét hétig kódolatlanul érhető el a Sláger TV műsora minden MinDig TV néző számára. Az október 19.-november 2. közötti ingyenes időszak alatt a közel 800 ezer MinDig TV háztartáson kívül a csatorna élő műsora a több mint egymillió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhető lesz.

A Tematic Media Group és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2015. október 19. és november 2. között a Sláger TV csatorna.

A Sláger TV műsoraiban a legnépszerűbb zenei műfajok legjobb magyar előadóival találkozhatnak a MinDig TV nézői, olyan műsorokba kapcsolódhatnak be, mint Bangó Margit műsora, a „Halk zene szól az éjszakában”, a Sláger Híradó, a „Nektek írtam a dalt”, a Sláger TV Party, a „Borra Való” világzenei műsor, a Zeneposta vagy a Sztár Like kívánságműsorok. Igazi hiánypótló műsor indul az első kódolatlan hétvégén október 24-én szombaton 14.00 órakor, a 7 Vezér slágerlista a Sláger TV-n. Az új adás heti rendszerességgel jelentkezik a a legfrissebb hazai slágerlistákkal és újdonságokkal. Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondó együttes frontembere - a hazai zenei élet egyik meghatározó személyisége - lesz az új műsor házigazdája.

A Sláger TV műsora a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 25. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig Tv weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Sláger TV műsorát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A Sláger TV élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz október 19. és november 2. között. A több mint egymillió letöltéssel rendelkező népszerű ingyenes applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott