Ugrás a tartalomra

Kódolatlan hetek az AXN csatornán

AXN logoKét hétig kódolatlanul érhető el az AXN csatorna műsora minden MinDig TV néző számára. A február 27-én kezdődő és március 13-ig tartó időszak alatt így olyan premier sorozatokat láthatnak közel 800 ezer háztartásban, ingyenesen a nézők, mint a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, Titkok és hazugságok vagy a Felejthetetlen harmadik évada.

Az AXN Europe Ltd. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a MinDig TV felhasználók számára 2015. február 27-től március 13-ig kódolatlanul lesz elérhető Magyarországon az AXN csatorna. Így a MinDig TV nézői az elsők között láthatják például a Titkok és Hazugságok c. sorozatot, melynek magyarországi premiere az amerikai indulással egy napon, március elsején dupla epizóddal érkezik az AXN csatornára. A tízrészes sorozat egy gyilkossági nyomozás történetét mutatja be, a főszerepekben pedig Ryan Phillippe és Juliette Lewis látható.  

A csatorna a C jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az AXN csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A televíziós premierrel egy időben a MinDig TV applikáción keresztül is láthatják a felhasználók a Titkok és hazugságok első két premierepizódját, hiszen március 1-jén ezen a platformon is élőben elérhető lesz az AXN csatorna műsora. A közel 900 ezer letöltéssel rendelkező népszerű applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

A tengerentúlon nézettségi rekordot döntő Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozat a téli szünet után február közepén tért vissza az AXN csatornára, minden hétfőn 21.00 órakor látható premierepizódokkal. Azonban nemcsak újoncok érkeznek kódolatlanul az AXN csatornán, hanem olyan közönségkedvencek is, mint a Falco - zsaru a múltból, melynek második évada indul március 3-án, vagy a Felejthetetlen című sorozat, melynek harmadik évada kezdődött februárban.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott