Ugrás a tartalomra

Kódolatlan hetek és országos tv premierek a Humor+ műsorán

Számos új tartalommal és régi nagy kedvenccel várja a képernyők elé a nézőket a TV2 Csoport humorcsatornája az elkövetkezendő hetekben. A poénok szerelmeseinek jó hír, hogy a Humor+ március 4. és március 18. között kódolatlanul érhető el minden MinDig TV néző számára.

 

Március 4-től a TV2 Csoport humorcsatornája számos újdonsággal várja a nézőket - vadonatúj kezdési időpontok, országos televíziós premierek és nevetés határok nélkül a Humor+ műsorán. A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján március 4. és március 18. között a MinDig TV nézői számára kódolatlanul fogható a csatorna.

 

Hétköznaponként reggel az animációs sorozatoké a terep, jön a Futurama és A Simpson család. Délután is érdemes készíteni a rekeszizmokat, 17:45-től indul az Egy rém rendes család maraton, utána pedig a Meldrum ház megunhatatlan karaktereivel érkezik a Csengetett, Mylord.

 

Majd mielőtt hétvégén túlságosan belemerülnénk az ebéd utáni sziesztába, jönnek az angol humor nagyágyúi - érkeznek a Halló, halló! és a Waczak szálló című vígjáték-sorozatok, és természetesen Csengetett, Mylord nélkül sem telhet el a hét. Ezek után 18:50-től az Irigy Hónaljmirigy tagjai is beköltöznek a nappalikba, a fiúk két-két korábbi showját láthatják szombatonként a nézők.

 

A nagy kedvencek mellett a sorozatrajongók örömére vadonatúj premierekkel erősít a Humor+. Szombaton, a 21 órás esti film után - a brit komikus, Sacha Baron Cohen filmjei közül az Agyas és agyatlan, A diktátor és a Brüno című mozikat vetíti a csatorna három egymást követő szombaton - 22:45-től országos TV premierrel jelentkezik a Veszélyes tanerők, amelyben az amerikai Smoot High iskola diákjai megfélemlítik a tanárok egy részét, akik persze ezt nem hagyják szó nélkül, visszavágnak és bosszút forralnak… Az országos TV premierek sora ezzel nem ér véget, március 10-én vasárnap 23:40-től jönnek az Aggmenők. Az amerikai vígjáték-sorozatban egy csöppet sem átlagos baráti társaság, Hank, Charlie, Sid és Margaret kalandjait követhetjük végig egy nyugdíjas központban.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott