Ugrás a tartalomra

Kódolatlan hónap a Story4 csatornán

Story4 logo2015. október 1. és november 2. között egy hónapon keresztül kódolatlanul érhető el a Story4 csatorna műsora minden MinDig TV néző számára. A Story4 csatorna élő műsora a több mint egymillió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhető.

A Story4 csatornán mindenki megtalálhatja azt, ami érdekli, hiszen a műsorkínálatban vannak sikersorozatok, hollywoodi sikerfilmek, országos tévépremierek, show-műsorok, mesék, hírműsorok, vagyis mindaz, ami a kellemes tévés kikapcsolódáshoz szükséges. Az egyhónapos kódolatlan időszakban olyan sorozatokba kapcsolódhatnak be a MinDig TV nézői, mint a londoni Oxford Streeten alapított híres áruházáról szóló Mr. Selfridge 2. évada, a görög mitológia eseményeit a mai generáció számára újragondoltan bemutató Atlantis vagy éppen a csípős nyelvű újságírónő és barátnőinek kalandjait bemutató Szex és New York.

A Story4 csatorna a MinDig TV platformon a 44. programhelyen fogható. A vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Story4 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A Story4 csatorna kódolatlan műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is élőben elérhető október 5. és november 2. között. A több mint egymillió letöltéssel rendelkező népszerű ingyenes applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott