Ugrás a tartalomra

Kódolatlan hónap a SuperTV2 csatornán

SuperTV2 logoA TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2016. március 14. és április 11. között a SuperTV2 csatorna.

A TV2 Csoport csatornájának programkínálata tavasszal megújul: országos tévépremierek, prémium mozifilmek és új sztárok várják a SuperTV2 nézőit. A csatorna egyik zászlóshajója, a celebek életét bemutató Édes Élet vadonatúj szereplőkkel bővül. A reality új időpontban, hétköznap esténként 19:45-kor kezdődik. Jó hír a tudományos magazinműsorok kedvelőinek, hogy Váczi Gergővel újraindul a Magellán.

A saját gyártású tartalmak mellett szuperfilmek is láthatóak lesznek: Liam Neeson és Forest Whitaker főszereplésével március 15-én 21 órakor kezdődik a hazánkban is rendkívül népszerű Elrabolva filmek legújabb része az Elrabolva 3. Március 19-én 21:15-től Channing Tatum Az elnök végveszélyben című amerikai akciófilmben CIA ügynökként próbálja megmenteni az elnök (Jamie Foxx) életét. És ha akció, nem maradhat ki a világmegmentő Bruce Willis sem, akit a Die Hard – Drágább, mint az életedben láthatnak a nézők március 28-án, húsvét hétfőn, 21:10-től.  A filmben ismerős helyszínekre is bukkanhatnak a rajongók, hiszen jó néhány jelenetet Budapesten forgatott a stáb. Az akció mellett az egész családnak kikapcsolódást nyújtó filmekkel is bővül a programkínálat. Az amerikai TV premier után mindössze egy héttel, húsvét hétfőn 18:50 perckor országos televíziós premierként az elmúlt évek egyik legsikeresebb animációs sorozatának, a Jégkorszaknak legújabb részét mutatja be a SuperTV2: Jégkorszak – Húsvéti küldetés címmel. Április 2-án, 19:30-tól egy fantasztikus kalandfilm, a Percy Jackson: Szörnyek tengere debütál. A filmben Percy Jackson, Poszeidón kitagadott fia indul veszélyes és különleges kalandra, hogy megmentse a világot. A sci-fi rajongókat április 9-én Matt Damon és Jodie Foster főszereplésével az Elysium – Zárt világ című film várja.

A TV2 Csoport kábelcsatornáinak frissen kinevezett programigazgatója, Fischer Gábor így értékeli ezt a SuperTV2 számára jelentős promóciós lehetőséget: „A cégcsoport számára kiemelt fontosságú a kábelportfólió fejlesztése, ezért a következő hetekben egy minden eddiginél nagyobb program invesztíció első fázisaként, frissen vásárolt, esetenként az amerikai premier után pár nappal várjuk exkluzív tartalmakkal a nézőket. Eltökélt célunk, hogy a SuperTV2 a legnézettebb kábeltelevízió legyen a piacon, ennek érdekében a vásárolt tartalmak mellett a saját gyártású műsorainkat is tovább erősítjük.”

A SuperTV2 a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 19. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a SuperTV2 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott