Ugrás a tartalomra

Kódolatlan időszakban nézhető az Epic Drama a PR-TELECOM-nál

A PR-TELECOM kéthetes kódolatlan időszakot biztosít előfizetőinek. A kosztümös drámasorozatokat sugárzó TV csatorna, az Epic Drama október 1-je és 14-e között lesz ingyenesen elérhető a szolgáltató 209-es programhelyén HD minőségben. A csatorna ezt követően csak a Prémium Plusz és a Popcorn csomagokkal rendelkező háztartások számára lesz hozzáférhető.

 

A nyílt időszak legelején, október 1-jén debütál az Epic Dramán a Kurtizánok kora című sorozat második évada, ami nem csupán a csatornán, de az egész országban is most először lesz látható. A pikáns drámasorozat a 18. századi London egyik legértékesebb kereskedelmi tevékenységét, a prostitúciót mutatja be. Az új epizódok során a történet középpontjában álló bordélyház-tulajdonos lánya az ősi rivális nyilvánosházába költözik, a végletekig feszítve ezzel a két madám közti feszültséget. A második évad különlegessége továbbá, hogy Liv Tyler személyében egy A-kategóriás hollywoodi színésznőt is szerződtetni tudott a produkció.  
Liv Tyler modellkedéssel kezdte karrierjét: gyerekként tévéreklámokban és újsághirdetésekben szerepelt, illetve feltűnt édesapja, az Aerosmith frontemberének videóklipjében is. Az áttörést a Bertolucci rendezte Lopott szépség című film hozta meg neki, amit ezt követően olyan nagyszabású alkotások követtek, mint az Armageddon vagy A Gyűrűk Ura trilógia.

 

A Kurtizánok kora október 1-jétől, hétfő esténként 9 órakor lesz látható az Epic Drama csatornáján.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott