Ugrás a tartalomra

Kódolatlan június a Boomerangon

2018. június 1. és 30. között a Vidanet digitális kábeltévé előfizetői kódolatlanul nézhetik a gyermekcsatorna teljes kínálatát.

 

Kódolatlan hónappal indítja a vakációt a Boomerang, így a nyári szünetben extra adag szórakozási lehetőség várja a gyerekeket és a rajzfilmkedvelő felnőtteket egyaránt. Az örökzöld kedvencek legújabb adaptációjával izgalmas kalandokban vehetnek részt a nézők.  Scooby-Doo és a Rejtély Rt. a Csak lazán, Scooby-Doo! című rajzfilmben térnek vissza, hogy a szellemvadászat folytatódjon. A macska-egér játékot is új szintre emeli a csatorna A Tom és Jerry-show epizódjaival. Régi ismerősökkel találkozhatunk a Flúgos futam, az Új bolondos dallamok és a Mr. Bean rajzfilmsorozatokban is.

 

A nagy klasszikusokon túl kortárs tartalmakat is képernyőre tűz a Boomerang. Az Én és a lovagom c. középkori animációs vígjátékban Narancs Henri, a bájosan esetlen, mégis lovagias lovag kalandjait ismerhetjük meg, aki fiával, Jimmyvel és Cat hercegnővel járja a földeket, míg a Grizzy és lemmingek mesefilm az erdőlakók mindennapjaiba enged betekintést, a Miss Moon c. sorozatban pedig egy nem mindennapi, varázserővel bíró dadus kedves történetét ismerhetik meg a lurkók.

 

Június 23-ától pedig minden hétvégén találkozhatunk az Öt pajtival. Paco kutya, Kimi és Loona nyuszi, Soeren csacsi egy otthonos pajtában élik nyugodt mindennapjaikat, mígnem egy viharos éjszakán egy eltévedt, új lakó érkezik MC Digga, a kakadu személyében, aki utazásairól szóló őrült történeteivel szórakoztatja új barátait és persze a nézőket.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott