Ugrás a tartalomra

Kódolatlan Prime hónap a MinDig TV-n

Prime logoEgy hónapig kódolatlanul nézhető a Prime műsora minden MinDig TV néző számára, a 17. programhelyen. 2017. április 6. és május 5. között 750 ezer háztartásban országos sorozat- és mozipremiereket, valamint régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően.

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően 2017. április 6. és május 5. között az összes MinDig TV néző számára kódolatlanul elérhető lesz a Prime csatorna.

Országos premierekkel dobja fel a szürke hétköznapokat a Prime, ahol a minőségi szórakoztatást olyan sorozatok garantálják majd a következő hetekben, A Szökés vadonatúj részei mellett, mint a hazánkban most bemutatkozó The Originals – A sötétség kora, valamint a Gotham, a Hawaii Five-0 vagy a Grace Klinika legújabb évadai. Két nappal az amerikai premiert követően, április 6-án 21 órától debütál hazánkban A Szökés folytatása, megszakítás nélkül. Michael és Lincoln hét év után térnek vissza a képernyőre, a negyedik évad végjátékában úgy tűnt, Michael meghalt…

Kedden és szerdán 21 órától érkezik a The Originals – A sötétség kora a Vámpírnaplók spin-offja, amely az ősi vámpírok és boszorkányok életének részleteibe nyújt betekintést. A New Orleansben játszódó történet középpontjában a Mikaelson testvérek állnak, akik a legidősebb vámpírok. A képregényhősök is tovább hódítanak, a Gotham 2. évada csütörtökönként 22 órától ismét az ikonikus Gotham-karakterek eredettörténetének homályos részleteit boncolgatja. Hawaii elit nyomozócsoportja is újra akcióba lendül, hiszen kedden esténként 22 órától hazánkban eddig nem látott epizódokkal folytatódik a krimisorozat. A szerdánként 22 órától műsorra kerülő Grace klinika 10. évadában sem lesz hiány izgalmakban: az epizódok végig kísérik Dr. Webber megmentését, Brooks elvesztését, továbbá kérdéses, hogy April és Jackson egymásra talál-e, Cristina és Owen kapcsolata jól alakul-e a szakítás után, vagy éppen Callie és Arizona nehézségeire lesz-e megoldás… Emellett a hétköznap délután a közkedvelt krimiké: NCIS, NCIS: Los Angeles, Nyomtalanul, Hazudj, ha tudsz, Shark – Törvényszéki ragadozó, míg koradélutánonként rendel az ország kedvenc, mogorva dokija, Doktor House, ezt megelőzően pedig a Bűbájos Boszorkák varázsolják el a nézőket.

A Prime a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 17. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Prime csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott