Ugrás a tartalomra

Kódolatlan Sony Movie Channel egész novemberben

Kódolatlanul élvezhetik az előfizetők a Vidanet és a PR-Telecom digitális kábeltévé-hálózatain a Sony Movie Channel izgalmas műsorait, 2019. november 1. és 30. között.

 

A Sony Movie Channel novemberben számos akciófilmet, thrillert és hátborzongató horrorfilmet tűz műsorára, de leginkább a folytatásos filmek rajongóinak kedvez. November 16-án szombaton 15 órától estig a Toy Story – Játékháború 3 részét láthatják a nézők. Az első részben kiderül, hogy a főszereplő Andynek rengeteg játéka van, ám arra senki nem gondol, hogy ezek a játékok, amikor senki nincs a közelben, életre kelnek. Ott van köztük Woody, a vezér, Mr. Krumplifej, Rex, a dinoszaurusz, Guba, a malacpersely és a többiek, akik együtt egy jól összeszokott csapatot alkotnak. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a csillagközi, ultramodern lézerharcos, akivel Woody hamar vitába keveredik, és kipottyannak az ablakon, az utcán találva magukat. Vajon össze tudnak fogni, hogy együtt megküzdve a világgal épségben visszajussanak Andy szobájába? A játékok izgalmas történeteit a második és harmadik részben is figyelemmel követheted november 16-án.

 

A vérbeli Star Wars rajongók november 18-án, hétfőtől egy héten át este 9-kor a Sony Movie Channelre kapcsolnak, hiszen mindennap egy-egy kultikus filmet vetítenek: a sort a Baljós árnyakkal kezdjük, melyben megismerkedhetünk Amidalával és az ifjú Anakinnal, majd kedden jön A klónok támadása és a Galaktikus Köztársaság polgárháborús harcai. A hét közepén A Sith-ek bosszúja következik: a tanács Obi-Wan Kenobit bízza meg azzal, hogy felkutassa és a törvény színe elé hozza a klónháború felelőseit, miközben Anakinnak egyre nehezebb ellenállnia Palpatine befolyásának, aki mindent elkövet, hogy a fiatal jedit a sötét oldalra csábítsa. Csütörtökön az Egy új remény, pénteken A Birodalom visszavág című epizód következik, melyekben Leia, Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, Yoda és Darth Vader kerülnek a rivaldafénybe. A Star Wars maraton szombaton A Jedi visszatérrel búcsúzik: a felkelők készen állnak arra, hogy megsemmisítő csapást mérjenek a Halálcsillagra, arra azonban nem számítanak, hogy a bolygót elpusztíthatatlan energiapajzs védi, és a Birodalom csapdába csalja őket. Hogyan tovább? November 23-án este 9 órakor kiderül!

 

November végén a nevetésé lesz a főszerep, ugyanis jön a Bad Boys két része, melyben Will Smith és Martin Lawrence zseniálisan humoros játéka hívja a nézőket a képernyő elé. Az első részben a nőfaló Lowrey és a példás családapa Burnett egy nyomozási ügy miatt kénytelenek szerepet cserélni: lakást, személyiséget, barátnőt, feleséget, egyszóval minden adott egy nevetéssel és akciókkal teli filmezéshez!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott