Ugrás a tartalomra

Közel 35 ezer család tévézhet interaktívan a régióban

Invitel logoOktóbertől még többen válthatnak IPTV-re és akár 150Mbit/s sebességű internetre az Invitel helyi fejlesztéseinek köszönhetően Szegeden, Szentesen és Makón.

  • Az elmúlt évek legnagyobb léptékű digitális fejlesztését vitte véghez az Invitel a régióban: Magyarország egyik legmodernebb optikai hálózata épült ki Szegeden, Szentesen és Makón.
  • Októberre újabb területeket ér el a digitális megújulás a régióban: Közel 35 ezer család kapcsolhat, akár 150 Mbit/s sebességre az interneten vagy válthat IPTV-re.
  • A megújuló Invitel célja a lehető legmagasabb szintre emelni az otthoni szórakozás, szórakoztatás élményét.

Az Invitel jelentős változáson ment keresztül az elmúlt hónapokban. Számos olyan beruházást hajtott végre, melyek lehetőséget adtak a televíziós és internet szolgáltatások fejlesztésére, mindeközben teljesen átalakult a cég felső vezetése és bővült a szolgáltatási portfolió is. A vállalat emellett további területeken is folytatja a fejlesztéseket. Az ősz a megújulásról és a kedvezményekről szól: Hawaii hangulat, szörf és virágfüzér várja az érdeklődőket a vállalat Telepontjaiban. Mindez a vállalat legújabb akcióját hirdeti, melyben most fél évig az Invitel fizeti a szolgáltatások havi díjának felét az új előfizetők számára.

„Az elmúlt 5-10 évben nem volt, olyan léptékű telekommunikációs hálózat fejlesztés a régióban, mint az Invitelé. Helyi szolgáltatóként figyelünk a helyi igényekre, ezért fejlesztünk a szolgáltatásokon, az ország egyik legmodernebb digitális rendszerét kiépítve. Októberre újabb városrészeket, lakásokat ér el optikai hálózatunk és ennek köszönhetően az extra gyors internet vagy az IPTV” – mondta el Lalia Gábor az Invitel regionális vezetője. „Az Invitel már nem csupán egy klasszikus telefon-, és internetszolgáltató, hanem sokkal inkább egy sokoldalú, modern interaktív televíziós szolgáltatást nyújtó vállalat. Eljött az ideje, hogy másképp gondoljunk az Invitelre” – tette hozzá Lalia Gábor a Szegeden megtartott sajtó-háttérbeszélgetésen.

Digitális megújulás 35 ezer családnak

Az elmúlt hónapok fejlesztései tették lehetővé, hogy már akár 150 Mbit/s sebességű internet csomagok közül is választhatnak a Szegeden, Szentesen vagy Makón élők. Az új optikai hálózaton keresztül közel 35 ezer család érheti el az Invitel IPTV szolgáltatását az InvitTV-t is, kihasználva az interaktív televízió funkciókat, mint például a megállítható, felvehető vagy visszatekerhető TV adás vagy a „Tegnap TV-je”.

Digitális tévézés: nem luxus

A digitális televíziózás, a felvehető, megállítható, visszanézhető adás, a gyerekzár, a digitális műsorújság, a nyelvválasztás vagy a tévén keresztül használható videótéka ma már nem luxusnak számító extra igények. Ezek a funkciók mind megtalálhatóak az InviTV-n, az Invitel IPTV szolgáltatásában. Használatukhoz nem kell más, mint egy televízióhoz csatlakoztatható Inviteles beltéri vevőegység ún. set-top box, és számos csatornán máris felvehetünk filmeket, megállíthatunk és visszatekerhetünk műsorokat.

Országosan is a legtöbb: 18 HD csatorna az Invitelnél

Az Invitel új, televíziós csomagjaiban már 18 HD minőségű adó közül választhatnak az előfizetők. Ez jelenleg a legtöbb a hazai kínálatban. Ezen felül a digitális kábeltévé szolgáltatást tartalmazó Mixer csomagok esetében az m1 HD, m2 HD és Duna TV HD csatornákat most díjmentesen biztosítja az Invitel. Az Inivtlenél elérhető HD adók: HBO HD, m1 HD, m2 HD, Duna HD, History HD, Filmbox HD, Spektrum HD, SuperOne HD, DigiSport 1 HD, ATV HD, Eurosport HD, Sundance HD, MTV Live HD, Nat Geo Wild HD, National Geographic HD, Nickelodeon HD, Mezzo Live HD, Eurosport 2 HD.

HBO GO világújdonság az Invitelnél


A nagyobb szolgáltatók közül az Invitel az egyetlen, amelynél elérhető az HBO világújdonságnak számító mobil, interaktív tv szolgáltatása az HBO GO. Az HBO GO-val az InviTV, HBO MaxPak előfizetői hozzáférhetnek az HBO GO által kínált filmekhez bármilyen internetkapcsolattal rendelkező számítógépen, okostelefonon, tableten. Így saját időbeosztás szerint, bárhol, bármikor nézhetünk HBO sorozatokat, sikerfilmeket akár utazás közben vagy éppen egy parkban.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott