Ugrás a tartalomra

Közel egy hónapra megnyílnak az AXN csatornák

AXN logoSzeptember 30-ig az AXN kódolatlanul sugározza műsorát, hogy az AXN programja iránt érdeklődő közönség díjtalanul próbálhassa ki a csatorna által kínált szórakozást a UPC Direct, PR-Telecom, Invitel, valamint a Vidanet operátorok közreműködésével. Sőt, a kódolatlan hetek tovább folytatódnak az AXN White és AXN Black csatornákon!

Az időpont kiválasztása nem véletlen, hiszen a kódolatlan heteknek köszönhetően még több néző élvezheti a Crossing Lines – Határtalanul sorozat premierjét (2014. szeptember 24. - AXN). Az AXN saját gyártású, pörgős akciójelenetekkel teli krimisorozata ezúttal a második évadával tér vissza, hogy az elit alakulat munkáján keresztül a legkeményebb nemzetközi bűnesetekbe nyerhessen bepillantást a néző.

Az ingyenes AXN hetekből a Sony Pictures Televison (SPT) Networks két tematikus csatornája, az AXN White és AXN Black sem maradhat ki. A két csatorna műsorából ingyenes ízelítőt kaphatnak a nézők 2014. október 1. és 15. között. A kódolatlan AXN Black és AXN White napok az alábbi szolgáltatóknál érhetők el: UPC, UPC Direct, PR-Telecom, Invitel és Vidanet.

Az AXN Black tévécsatornán 2014. október 9-én, csütörtökön országos premierrel indul az Alkonyattól Pirkadatig (From Dusk Till Dawn) című sorozat, amely az 1996-os George Clooney és Quentin Tarantino főszereplésével készült kultfilm sorozat változata. A sorozat atyja, Robert Rodriguez, aki az eredeti filmet is rendezőként jegyzi, a mozifilm történetét a vámpírokon kívül közép-amerikai mitológiai szörnyekkel gazdagította, így fokozva tovább az amúgy is sötét, véres hangulatot. Az AXN Black-en egy különleges dokumentumfilm-sorozat is indul: a Pusztuló jelen, vészes jövő (Years of Living Dangerously) első részét október 11-én láthatják a nézők. A sorozat emberi sorsokon keresztül mutatja be a klímaváltozás okozta problémákat. Az egyes epizódokban olyan híres színészek tűnnek fel, mint Jessica Alba, Harrison Ford, Matt Damon és Arnold Schwarzenegger. Premierekben az AXN White csatornán sem lesz hiány: 2014. október 3-án Az óceán szíve (In the Heart of the Ocean) első részét láthatják a nézők, 2014. október 7-én, kedden pedig Az uralkodónő (Reign) premierjének vetítésére kerül sor.

Az AXN csatornák széles kínálatát az őszi kampány erősíti, médiamix a saját médiafelületeken kívül más tévécsatornákon futó sorozatajánló szpotokra (Cool TV, Film+, RTL2), közterületi hirdetésekre (citylight poszterek és óriásplakátok), online megoldásokra és PR támogatásra épül. A csatorna most először országos mozikampánnyal is promótálja az őszi premiereket.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott