Ugrás a tartalomra

Közös nyereményjátékot indít a UPC Direct és a Fine Living csatorna

UPC Direct logoA UPC Direct műholdas televízió szolgáltató és a Fine Living csatorna új közös nyereményjátékot indít, a „Kertépítők” második évadának augusztus 7-i indulása alkalmából. A UPC Direct honlapján, valamint Facebook oldalán is megtalálható játékra várják mindazok jelentkezését, akik szeretnék megnyerni a Butler’s lakásfelszerelési üzlet 120 000 forint értékű vásárlási utalványát.

A 2015. május 15-én debütált Kertépítők sorozatban egy tájépítész szakértő és felesége elhanyagolt, elvadult, csúnya kerteket egyedi, izgalmas, modern kültéri terekké alakítanak át — az egyes családok egyéni stílusához illő egy-két személyre szabott részlettel és váratlan meglepetésekkel kiegészítve azokat. A Kertépítők második évada 2015. augusztus 7-én indul a Fine Living csatornán.

A UPC Direct mint Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója, 2015. áprilisában vette fel portfoliójába a Scripps Network Interactive (SNI) által gyártott Fine Living csatornát, kibővítve ezzel gasztro- és életmód műsorainak kínálatát a magyar, a cseh, a szlovák, valamint a román nézők számára. A Fine Living csatorna a UPC Direct előfizetői számára a Direct+ csomagtól érhető el.

A 2015. augusztus 6-tól 24-ig tartó nyereményjáték a UPC Direct honlapján, valamint hivatalos Facebook oldalán érhető el. A játék során mindössze két egyszerű kérdésre kell választ adni, melyek a UPC Direct műsorkínálatának részét képező, a Fine Living csatornán vetített Kertépítők sorozatra vonatkoznak. A részvételhez nem szükséges saját Facebook profillal rendelkezni, a regisztráció minden magyarországi lakos számára lehetséges. A teljes versenyszabályzat megtalálható online, a UPC Direct weboldalán.

A sorsolásra 2015. augusztus 27-én kerül sor, a nyertesek listáját pedig legkésőbb 2015. szeptember 3-ig teszik közzé. A nyertes egy 120 000 forint értékű pénzutalványt kap, melyet a Butler’s üzleteiben vásárolhat le akár személyesen, akár a Butler’s webáruházában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott