Ugrás a tartalomra

Közszolgálati 3D csatorna indul

3D TV logoA közmédia m3D néven új televíziós csatornát indít az olimpiára, amelyen három dimenzióban közvetíti a sportverseny eseményeit - mondta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szóvivője egy mai konferencián.

Cserháti Ágnes beszámolt arról, hogy a televízió már az olimpiát megelőzően, kísérleti jelleggel is sugároz majd műsorokat, ugyanakkor az m1 és a Kossuth Rádió is jelentkezik tematikus műsorokkal a sportversenyek idején és azt megelőzően.

A szóvivő közölte azt is, hogy a nyár közepén teljes arculati megújuláson esik át a közmédia, és arról is, hogy hamarosan virtuális múzeum mutatja be a tévémaci történetét, eddigi főcímeit, bábjait, tervezőit.

 

18:50-kor az alábbi "pontosítást" adták ki, törölve a fent olvasható, 14:42-kor kiadott első és második bekezdést:

A műsorstruktúra megújulása mellett az MTVA felismerte a technikai újítások szükségességét is - mondta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szóvivője a konferencián. Cserháti Ágnes beszámolt arról: felmerült egy m3D csatorna létrehozásának szándéka. "Szakértők bevonásával dolgozunk a megvalósítás lehetőségén, amely több összetevő függvénye" - tette hozzá.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott