Ugrás a tartalomra

Licencszerződést írt alá az Antenna Entertainment és a Paramount Global Content Distribution

Az Antenna Entertainment licencszerződést kötött a Paramount Global Content Distributionnel, a világ egyik vezető prémium tartalom forgalmazójával. A Paramount 2023 tavaszától kezdődően több mint 2000 órányi csúcskategóriás filmet és sorozatot biztosít, gazdagítva ezzel az AXN és VIASAT-csatornák műsorkínálatát a közép-kelet-európai régióban, így hazánkban is.

 

Az Antenna Entertainment célja, hogy közkedvelt filmek és sorozatok széles skáláját nyújtsa a közönségének, legyen szó krimiről, vígjátékról, animációról, akcióról vagy romantikáról. A vállalat éppen ezért nemcsak a magas színvonalú saját produkciók gyártása, de a legjobb nemzetközi tartalmak beszerzése mellett is elkötelezett, a legjobb stúdióktól. Az Antenna Entertainment és a Paramount közötti együttműködés az egyik első lépés ennek megvalósításában.

 

„Ez a megállapodás a Paramounttal egy jelentős mérföldkő vállalatunk életében, hiszen az új prémium tartalmaknak köszönhetően még szorosabb kapcsolatot építhetünk ki a VIASAT és AXN csatornák nézőivel, és tovább erősíthetjük pozíciónkat a piacon. Örülünk a partnerségnek, és ez még csak a kezdet” – mondta el Benda Gergely, az Antenna Entertainment ügyvezető igazgatója.

 

A regionális licencmegállapodás lehetőséget ad arra, hogy a vállalat változatos kínálatot mutasson be, mind sorozatok, mind filmek tekintetében, kiszolgálva ezzel a nézők és az üzleti partnerek igényeit egyaránt. A filmrajongók legnagyobb örömére olyan tartalmak kerülnek képernyőre a régióban, mint a Mission: Impossible és a Star Trek filmek, de olyan kultikus alkotásokkal is találkozhatnak majd, mint A diktátor, a Terminátor: Genisys, a Ryan közlegény megmentése, a Kényszerleszállás vagy a Számkivetett. Népszerű sorozatok is érkeznek: látható lesz az NCIS: Hawaii, a CSI: A helyszínelők, a CSI: Las Vegas-i helyszínelők, az FBI, az FBI: Most Wanted, a Walker, a texasi kopó és a Dan Brown’s The Lost Symbol is. A fiatalabb nézőknek is érdemes lesz majd a csatornákra kapcsolni, érkezik ugyanis a Csizmás, a  kandúr, az Így neveld a sárkányodat, a Spongyabob – A mozifilm, a SpongyaBob: Ki a vízből!, valamint a Kung Fu Panda 1-2.

 

Az NCIS sorozatokat felvonultató AXN Magyarország május 2-án országos premierként mutatta be a sikeres bűnügyi dráma legújabb, első női főszereplős spin-offját, az NCIS: Hawaii-t, ugyanakkor a VIASAT6 nézői sem maradnak újdonság nélkül, hiszen május 18-án képernyőre kerül az Unikornis 1. évada – a szórakoztató sitcom egy szingli apuka mindennapjait mutatja be, aki megözvegyülése után csöppen hirtelen a randizás világába.

 

A licencmegállapodás egy újabb bizonyítéka a vállalat azon törekvésének, hogy a legjobb befektetésekkel és együttműködésekkel bővítse a kínálatát.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott