Ugrás a tartalomra

Márciustól új időpontok és új külső

Comedy Central logoMárciustól pirosra vált a magyar humorcsatorna. Az arculatváltás mellett azonban más újdonságokat is találkozhat a közönség. A Comedy Central ugyanis új műsorrenddel jelentkezik, így a sorozat-függőknek érdemes előre felkészülni a nagy változásra.

A Comedy Central bemutatja új részei és a legsikeresebb sorozatok új évadjainak érkezése előtt teljesen megváltozik a magyar humorcsatorna. Nem kell megijedni, a változás nem tartalmi, a jó poénok maradnak. Az új arculat mellett azonban a műsorrend is megváltozik.

Hétfőn és kedden délután négytől Dharma és Greg szórakoztatja a nézőket, míg szerdán és csütörtökön az Így jártam anyátokkal című sorozat látható egészen 16:50-ig, amikor is a Simpson család foglalja el a képernyőt. A folytatásban hétfőn és kedden a Dokik világába pillanthatunk bele, míg szerdán és csütörtökön Earl kerül főszerepbe 17:40 és 18:35 között. Majd jön James Belushi-val a Jim szerint a világ és a mindig komisz, neveletlen Malcolm. Hétfőtől csütörtökig minden nap 18:35-től. Esténként 20:20-tól minden nap egy-egy kedvenc sorozat kerül képernyőre a Comedy Central-on. Hétfőnként az Így jártam anyátokkal, keddenként A nevem Earl, szerdánként a Dharma és Greg, csütörtökönként a Dokik szórakoztatják a közönséget a Comedy Central-on.

A pénteki délutáni poén-áradat 15:50-kor kezdődik a Family Guy-jal. Az amerikai humort magyar követi: 16:40-től egy órán át a Vastyúk is talál szeget, míg 17:40-18:40-ig a Comedy Central bemutatja. A Beugró rögtönzéseit 20:10-kor a magyar humorlegenda, Hofi követi, majd jönnek az Irigy Hónaljmirigy nyolc „poén-gyárosa”.

A hétvégén délután 14:40-16:20-ig Már megint Malcolm, majd 16:20-tól szombatonként az Így jártam anyátokkal hívei, míg vasárnaponként A nevem Earl rajongói örülhetnek. Egészen 18:25-ig, amikor Vastyúk is talál szemet. Szombaton a sort az Irigy Hónaljmirigy csapata folytatja, míg vasárnap 21:55-ig a Beugró, a Comedy Central bemutatja és Hofi látható.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott