Ugrás a tartalomra

A Magyar Telekom jóváírja a vezetékes havidíjat az árvíz sújtotta térségben

T-Home logoA Magyar Telekom újabb intézkedéssel bővítette az észak-magyarországi árvíz károsultjainak megsegítésére létrehozott átfogó támogatási csomagját. A szolgáltató a térség legsúlyosabb árvízkárokat szenvedett 10 településén élő előfizetői részére jóváírja a vezetékes T-Home szolgáltatások (tv, internet, telefon) egyhavi díját a júliusban érkező számlák összegéből.

A havidíj-jóváírásban mindazon T-Home ügyfelek részesülnek, akik májusban, az árvíz időszakában vezetékes telefon-, internet- vagy tv-előfizetéssel rendelkeztek a következő 10 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, árvíz sújtotta településen: Edelény, Felsőzsolca, Gesztely, Miskolc-Alsóhámor, Miskolc-Ómassa, Sajóecseg, Sajólád, Szendrő, Szendrőlád, Tolcsva.

Az érintett ügyfelek a következő, július havi számlájukban kapják meg a havidíj-jóváírást a tv-, internet- és vezetékes telefonszolgáltatásra. A jóváírás folyamata miatt egyes ügyfelek a megszokottnál valamivel később kaphatják kézhez a júliusi T-Home számlájukat, de az július végéig mindenkihez megérkezik.

Az egyhavi díj jóváírását az ügyfeleknek nem kell külön kérniük, az automatikusan megjelenik az érintettek következő számláján. Az ügyfelek a lakóhelyükhöz legközelebb lévő T-Pont üzletekben kaphatnak további tájékoztatást a jóváírással kapcsolatosan.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott