Ugrás a tartalomra

Magyarországon elsőként a Tarr-nál érhető el az Epic Drama csatorna SVOD kínálata

A Tarr Kft. 2018. július 1-31. közötti kódolatlan időszakában a Viasat World Epic Drama csatorna minden előfizető számára elérhető a 36. programhelyen. A lineáris csatorna mellett az előfizetők az Epic Drama videotékájának kínálatából (SVOD) is kedvükre válogathatnak, elsőként Magyarországon.

 

A Tarr Kft. az elsők között indította el 2017 decemberében a Viasat World Epic Drama elnevezésű történelmi drámasorozatokat sugárzó TV csatornáját, amely a Filmkalauz csomag előfizetői számára MobilTV kínálatban is elérhető. Jó hír az előfizetőknek, hogy a 2018. július 1-31. közötti kódolatlan időszakban az Epic Drama csatorna pazar drámái a szolgáltató minden előfizetője számára ingyenesen elérhetővé válik a 36. programhelyen. A lineáris csatorna mellett az Epic Drama videótékájának kínálatából (SVOD) is kedvükre válogathatnak, melyeket a Tarr MobilTV alkalmazásán keresztül nézhetnek meg.

 

A kódolatlan időszak keretében induló sorozatpremier A kollekció (július 1., 22:00), amely a II. világháború utáni divatvilágban játszódik. Az érzelemdús sorozat az impozáns ruhaköltemények és a csillogás mögött húzódó titkokat és zavaros cselekményszálakat mutatja be. Ebben az ingyenes hónapban debütál A Tudor-dinasztia 3. évadja is (július 20., 21:45), így tovább folytatódnak VIII. Henrik uralkodásának kalandjai és házasságainak szenvedélyes történetei. A Kémek küldetése (július 3., 21:00-kor) is új évaddal jelentkezik, így továbbra is nyomon követhetjük a II. világháború izgalmas és veszélyes kémsztoriját, amely magasan képzett fiatal ügynökök életén keresztül mutatja be a titkos és olykor szívszaggató küldetéseket.

 

A maratonistáknak kedvez, hogy míg korábban csak bizonyos sorozatok első epizódja volt elérhető az Epic Drama weboldalán, addig júliustól teljes évadok is megtekinthetők a Tarr Kft. MobilTV applikációján keresztül. A kódolatlan hónapban az Epic Drama SVOD kínálatában olyan érdekfeszítő vagy éppen pikáns drámasorozatok első évadjai érhetők az előfizetők számára, mint a Kurtizánok kora, az Oxfordi gyilkosságok, a Mr. Selfridge, A falu, a Levél Evitához vagy a Copper – A törvény ára című krimisorozat.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott