Ugrás a tartalomra

Május 18-án rajtol az új SportKlub!

SportKlub logoMájus 18-án, pénteken, 18.00 órakor a Férfi Kosárlabda Döntő első mérkőzés félidejét követő szünetben emlékezetes pillanatokra számíthatnak a SportKlub nézői!

A rangadó közbeni vizuális átalakulás a SportKlub új időszámítását szimbolizálja. Az új kor középpontjában az új embertípus, a „Homo Fanaticus”, azaz a SZURKOLÓ áll.

A Szurkoló, aki lelkes nézője a legkülönfélébb sporteseményeknek, aki ugyanúgy rajong a hazai csapatok jeles mérkőzéseiért, mint a Világ sportóriásainak látványos küzdelmeiért.

A Szurkoló, aki a magyar kézilabda, kosárlabda, vízilabda vagy jégkorong mérkőzéseket ugyanolyan szenvedéllyel követi mint az Orosz Bajnoki rangadó izgalmas eseményeit.

Aki egyaránt elhivatott, legyen szó autó-, vagy küzdősportokról, de akár golfban, teniszben vagy lovas sportokban is megleli a számára izgalmas pillanatokat. Aki nyáron a klasszikus nyári -, télen a téli sportokat részesíti előnyben, és amellett hogy nézőként szurkol a győzelemért maga is a csúcsra tör - például egy jó kis balatoni strandröplabda meccs vagy biciklitúra keretében, melynek összefoglalóját szívesen vissza is nézné hétvégén a haverokkal.

Emellett sporttörténelemben is otthon van, lelkes izgalommal kíséri végig a ’66-os Magyarország-Brazília vagy Magyarország-Portugália Világbajnoki mérkőzéseket, sőt még a meccs bulvár háttere is érdekli; vajon mit súgott a bíró a játékos fülébe?!

Végezetül szereti a hozzáértő szakkommentálást, profi férfi és csinos női műsorvezetőkkel párosítva.

Az új SportKlub a Homo Fanaticus nézők garantáltan izgalmas csemegéje lesz!

Hazai és külföldi sportjogok, sport magazin- és hírműsorok, stúdióbeszélgetések, hírösszefoglalók, háttérműsorok, állandó online aktivitásokkal kiegészítve nap mint nap, hogy Ön is érezze, mi szeretjük a szurkolókat!

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott