Ugrás a tartalomra
UPC logo

Már 10 millió otthonban használják a Connect Boxot

Már több mint 10 millió háztartásban használják világszerte a kiemelkedő teljesítményű, gyors és megbízható internetkapcsolatot biztosító wifi routert, a Connect Boxot. A Magyarországon a UPC kínálatában megtalálható, a legmodernebb technológiával felszerelt hálózati eszközt ma már a Liberty Global európai szélessávú internet-előfizetőinek több mint fele használja.

 

A UPC anyavállalata, a Liberty Global szakemberei által az amszterdami központban tervezett és kifejlesztett modem a legújabb okos wifi-technológia révén biztosít kiemelkedő minőségű internetkapcsolatot az otthon minden szegletében. A felhasználók HD videókat nézhetnek, videójátékokat játszhatnak, vagy FaceTime-ot használhatnak a családdal, a lakás bármely pontján. A Connect Boxhoz egyszerre több eszköz is csatlakoztatható, hiszen a készülék okos Wifi-szoftverével monitorozza a jeleket, hogy a lehető legjobb minőségű, megszakítás nélküli kapcsolatot biztosítsa.

 

A Connect Box, a Liberty Global új csomagkínálatának kulcsfontosságú eleme, amelynek célja, hogy a felhasználók számára még magasabb szintre emeljék az internetezés élményét. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztik a kínálatot, például a nagyobb méretű lakások kiszolgálására alkalmas wifi booster jelerősítővel, illetve a Connect Boxot is további okos funkciókkal bővítik a következő hónapokban.

 

“A 10 milliós darabszám elérése hatalmas teljesítmény a Connect Boxot kifejlesztő csapatunk részéről, és jól mutatja, mennyire elkötelezettek vagyunk a folyamatos innováció iránt. Ez volt az első alkalom, hogy a Liberty Global egy univerzális, de lokálisan márkázott terméket vezetett be saját piacain, és a projekt hatalmas sikernek bizonyult ügyfeleink körében. Az ügyfélelégedettség jelentősen nőtt a Connect Box bevezetésével: előfizetőink leginkább a nagy wifi-teljesítményt, az akár egyszerre több eszközön biztosított, megszakítás nélküli internetkapcsolatot és a különleges formatervezést dicsérték” – mondta Doroc Hamon, a Liberty Global vezető termékfejlesztési igazgatója.

 

Magyarországon már több mint 300 000 háztartásban használják a UPC Connect Boxot. A modem kiemelkedő teljesítményét nemrégiben hazánk egyik legnépszerűbb videós bloggere, Nessaj is tesztelte, amelynek eredményeként kiderült, hogy akár 26 ember is internetezhet vele egyszerre, megszakítás nélkül, ugyanazzal a felhasználói élménnyel.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott