Ugrás a tartalomra

Már földfelszíni digitális vétellel is elérhető a FOX

FOX logo2014. június 16-ától a MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában megkezdődik a FOX tesztsugárzása.

A két cég megállapodását követően a FOX az első olyan program, mely az Antenna Hungária új, D jelű multiplexén kap helyet, 2014. augusztus 31-ig minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára elérhető lesz.

2014. szeptember 1-től a csatorna hivatalosan is megjelenik a digitális földfelszíni televíziós platform kínálatában, a MinDig TV Extra Családi csomagjában lesz elérhető.

A csatorna az év második felében is izgalmas tartalommal látja el a MinDig TV Extra Családi csomagjára előfizetőket. Így többek között érkezik A híd című krimi második évada, a The Walking Dead 4., majd csupán néhány nappal az amerikai premiert követően az 5. évada is. A 2015-ös évre várható a Da Vinci démonai 3. szériája és a hazánkban is népszerű Twin Peaks sorozathoz hasonló hangulatú, új sorozat, a Wayward Pines, melynek egyik epizódját a magyar Antal Nimród rendező neve fémjelzi.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott