Ugrás a tartalomra

Már HD minőségben is nézhetők a Paramount Channel filmjei

Paramount Channel logoElsőként a PR-TELECOM előfizetői élvezhetik a Paramount Channel kortárs nagy filmsikereit a legtökéletesebb képminőséggel. A kábeltelevíziós szolgáltató a 29 nagy felbontású csatornát tartalmazó HD+ csomagjában elérhetővé tette a Viacom filmcsatornájának legújabb, HD-minőségű változatát.

A csupa emlékezetes és díjnyertes filmet bemutató tévécsatorna az olyan klasszikus sikerek mellett, mint például az Amerikai szépség, a Jurassic Park vagy a Schindler listája, az idén még több tévés premiert hoz a képernyőkre, és immár igazi moziélményt nyújtó képekbe feledkezhetnek bele megújuló műsorát nézve a filmek szerelmesei. A PR-TELECOM előfizetői már a Fekete vitorlák sorozat vadonatúj, harmadik évadát is nagy felbontású, HD képpel követhetik majd, az eredeti amerikai bemutatóval egy időben.

A Paramount Channel gondosan válogatott filmjei és tematikus összeállításai választhatóan az eredeti angol nyelvű hanggal és magyar szinkronnal is egyaránt megtekinthetőek, és mostantól már az elérhető legjobb képminőségben is rendelkezésre állnak. A HD-változat továbbításáról a többi szolgáltatóval is folynak a tárgyalások.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott