Ugrás a tartalomra

Már húszezer ügyfél optikán az Invitelnél

Invitel logoAz Invitel szolgáltatásai az otthoni szórakozást helyezik a középpontba. Az optikai hálózaton nyújtott interaktív IPTV a legmodernebb televíziózást kínálja, míg a vonzó telefonos ajánlatokkal kombinált szupergyors internet az egész család igényeit ki tudja szolgálni. Az egyre több vidéki család számára elérhető korszerű szolgáltatásoknak a tavalyi év hálózatfejlesztései adták az alapját. Az eredmények egy fontos mérföldköve, hogy mostanra már húszezer, optikai hálózaton csatlakozott ügyfele van a vállalatnak.

„Az Invitel olyan fejlesztésekbe fektetett, melyek új, modern otthoni szórakoztatási lehetőséget teremtenek a családok számára. Az új technológia és a közelmúltban bevezetett Invilág portfólió mindezt még elérhetőbbé és vonzóbbá tette” – mondta Oliver Weiser, az Invitel lakossági vezérigazgató-helyettese. „A tévé- internet- és telefon hármasából álló új termékeink kedvező árú csomagajánlataink részeként érhetők el, és egyre kedveltebbek. Nagy öröm látni, hogy a piac meghálálta a befektetéseinket” – tette hozzá.
 
Több csatorna és gyorsabb internet kedvezőbb áron

A húszezredik optikai ügyfél egy pápai kétgyermekes családanya, akinek nemrég kötötték be a tévé-, internet- és telefonszolgáltatást. „Elsősorban a tévé miatt döntöttünk a váltásról: élesebb képet és több csatornát szerettünk volna nézni. Két kisgyermek van a családban, ezért a mesefilmek nagyon fontosak voltak, napközben pedig a nagymama vigyáz otthon rájuk, ő a sorozatokat szereti nézni” – mondta Cseréné Tóth Veronika. „Nagyon elégedettek vagyunk az új Invilág csomagunkkal, az Invitelnél több tévécsatornát, gyorsabb internetet és telefont kaptunk kedvezőbb áron” – tette hozzá.
 
Egyénre szabott interaktív szolgáltatások

A nagysebességű hálózaton nyújtott tévé- és internetszolgáltatásnak számos előnye van: kiváló képminőségű HD-adásokat, interaktív televíziós funkciókat és a jelenleg lakossági szolgáltatásban elérhető legmagasabb, akár 150 Mbit/s-os sebességű internetet élvezhetik a családok. A májusban bevezetett Invilág portfólióban 3 hónapig díjmentesen kipróbálható, és további kedvező árú, kiegészítő extrákkal egyénre szabható csomagajánlatokban férhetnek hozzá a tévé-, internet- és telefonszolgáltatások hármasához az ügyfelek.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott