Ugrás a tartalomra
RTL+ logo

Már okostévén is elérhető az RTL+

Az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói már nemcsak számítógépen és iOS vagy Android mobiltelefonos applikációban, hanem smart tv-n keresztül nagyképernyőn, FullHD felbontásban is élvezhetik a streamingszolgáltatás exkluzív tartalmait.

 

Az RTL+ smart tv alkalmazás elsőként azon felhasználók számára érhető el, akik az LG okostelevíziók 2018-as vagy ennél újabb modelljeivel rendelkeznek. Az RTL+ streamingszolgáltatás smart tv alkalmazása a webOS 4.0 vagy újabb rendszert futtató LG smart tv-ken érhető el, amelynek használatához az RTL+ alkalmazás telepítése szükséges. Amennyiben az RTL+ alkalmazás nem jelenik meg automatikusan az LG okostelevízió kezdőképernyőjén, az LG Content Store-ban megtalálható és bármikor letölthető.

 

A megjelölt smart tv-ken az RTL+ alkalmazás telepítése után a felhasználói fiókba történő bejelentkezést követően azonnal akár FullHD felbontásban élvezhetőek az RTL+ előfizetős streamingszolgáltatás exkluzív, sorozatai, mint a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király, a fekete humorral fűszerezett szatíra, A Nagy Fehér Főnök, a szókimondó sorozat, a Ki vagy te, vagy a népszerű dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot új évada, a Vissza a természethez.

 

Az RTL új, előfizetéses streamingszolgáltatása reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott sorozatokkal és több mint 5000 órányi prémium tartalommal várja az előfizetőket. A nézők a streamingszolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, a próbaidőszakot követően pedig 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik.

 

Az RTL+ alkalmazás elsőként az említett LG okostelevíziókon élvezhető nagyképernyőn. Az LG készülékeit hamarosan számos további eszköz és platform követi majd.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott