Ugrás a tartalomra

Marvel maraton a Sony Movie Channel nyílt időszakban

Nem múlhat el húsvét kódolatlan időszak nélkül: március 26. és április 30. között a Sony Movie Channel csatorna műsorait követhetik díjmentesen, korlátozás nélkül a Vidanet digitális kábeltévé előfizetői.

 

A Marvel világ rajongóinak számos sikerfilmet tartogat a csatorna. A Galaxis őrzőiben a kalandor Peter Quill és négy különös társa, Rocket, a mosómedve, Groot, a fára emlékeztető lény, Gamora, a  veszedelmes bérgyilkosnő és Drax, a Pusztító kalandjait kísérhetjük végig.

 

A Bosszúállók sem kevésbé különös társaságot vonultat fel: Vasember (Robert Downey Jr.), Amerika kapitány (Chris Evans), a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson), Bruce Banner (Mark Ruffalo) és megfékezhetetlen alteregója, Hulk és a többiek azért indulnak harcba, hogy megakadályozzák bolygónk pusztulását.

 

A Bosszúállók szupercsapatának tagjai külön mozifilmekben is megmentik majd a világot: a Thor: Sötét világ című szuperprodukcióban a félisten még a börtönben sínylődő Lokival is szövetkezik az univerzum rendjének visszaállításáért. Amerika kapitány az Amerika Kapitány: A tél katonája, és Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmekben is harcba száll. Utóbbi moziban azt is megtudhatjuk, hogy az Újjászületés nevet viselő projektben hogyan vált szuperkatonává. A Vasember 3.-ban pedig Tony Stark, a tudós-szuperhős száll szembe a titokzatos ellenséggel, miközben pánikrohamain is felülkerekedik.

 

A Sony Movie Channel persze nemcsak a Marvel világ szerelemeseinek kedvez. A Bates Motel - Psycho a kezdetektől 4. évada is képernyőre kerül. A Psycho előzménysorozata a tinédzser Norman Bates (Freddie Highmore) és édesanyja (Vera Farmiga), Norma életét mutatja be közvetlenül az öreg és titokzatos Bates Motelbe való költözés után.

 

Akik borzongás helyett akcióra és nevetésre vágynak, azoknak a Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? és Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk ígérnek kellemes perceket. Miami két legelvetemültebb nyomozója, Lowrey (Will Smith), az igazi nőfaló, és barátja, Burnett (Matin Lawrence), a példás családapa az első részben kénytelenek szerepet cserélni, hogy megőrizzék egy gyilkosság csinos szemtanújának bizalmát. A második részben a két szuperrendőr egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy. Bonyolítja a helyzetet, hogy Marcus gyönyörű húga, Syd (Gabrielle Union), aki mellesleg titkos ügynök, egész véletlenül az események sűrűjébe keveredik, és igen kínos, sőt kockázatos helyzetbe hozza hőseinket.

 

Premier nélkül sem maradhatunk: április 1-jén kerül műsorra az Alkonyattól pirkadatik 2. évada, majd április 22-étől jön a 3. évad is. A híres Alkonyattól Pirkadatig című film által inspirált sorozatot a rendező, producer Robert Rodriguez, az eredeti történethez képest a vámpírokon kívül közép-amerikai mitológiai szörnyekkel gazdagította, így fokozva tovább az amúgy is sötét, véres hangulatot.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott