Ugrás a tartalomra

Megújult az Extreme Sports Channel

Extreme Sports Channel logoAz Extreme Sports Channel május 3-ától megújult: a csatorna új stratégiája értelmében 3D-s animációval frissítette fel megjelenését és bővítette a műsorpalettáját is. A csatornáról Bartucz László médiaszakembert kérdeztük.

A megújulás részeként az Extreme Sports Channel teljesen új megjelenést kapott. A csatorna ikonikus logóját számítógépes grafikával és 3D-s animációval tették izgalmasabbá. A logó alapszíne továbbra is a fekete-fehér marad, de tarka foltokkal díszítették, így is jelezve a csatorna műsorainak sokszínűségét. Az új megjelenést a Londoni székhelyű Duke&Earl kreatív ügynökség tervezte, s a csatorna összes helyi mutációjában is megjelenik.
 
Az Extreme Sports Channel még szélesebb műsorválasztékot kínál nézőinek: a legizgalmasabb sportesemények és versenyek közvetítése mellett szórakoztató műsorokat, valamint további sportokat, például a profi rodeobika-lovaglást és a vegyes harcművészeteket (mixed material arts) is sugároz majd a csatorna. Az Extreme új műsorpalettája az extrém sportokhoz kötődő életmódra, a sport izgalmára, szenvedélyére és egyediségére fókuszál, miközben mind a rajongókat, mind az egyszerű érdeklődőket szórakoztatja.
 
Az Extreme új műsorait a Target Enertainment Group készít. Hazánkban olyan műsorok lesznek láthatók, mint a „Férfimunka”, melyben Ashley Hames, brit tévébemondó egy fogadást követően azzal próbál „igazi” férfivé válni, hogy kipróbálja a világ legveszélyesebb munkáit, vagy a „Kiss Ass Meiracles”, mely Közép-Európán kívül Franciaországban és Lengyelországban is látható lesz.
 
A Target Entertainment Grouppal kötött megállapodást Tim MacMullen, az Extreme Sports Channel vezérigazgatója így kommentálta: „Nagyon izgalmas időszak ez az Extreme Sports Channel életében, hiszen a csatorna mind megjelenésében, mind műsorkínálatban dinamikusan változik. Világszerte elsimert sportcsatornaként büszkék vagyunk arra, hogy tovább szélesíthetjük az Extreme műsorát, s új életmód/szórakoztató illetve kalandműsorokat hozhatunk el nézőinknek. Továbbra is szeretnénk kiszolgálni az extrém sportok rajongóit és a szórakozásra vágyó nézőket, függetlenül attól, a TV-készüléken vagy az Interneten követik műsorainkat.”
 
Bartucz László médiaszakember, aktív szörfös és szörfoktató, snowboardos, mountainbiker, többszörös Downhill bajnoki dobogós így nyilatkozott az Extreme Sports Channelről: „Nekem személyesen ez az egyik kedvenc csatornám. Szerintem Magyarországon is egyre népszerűbbek az extrém sportok, egyre több tehetséges és lelkes fiatallal találkozni a városban, a hegyen vagy a vízen. Eszméletlen trükkökre képesek. Biztos vagyok benne, hogy folyamatosan nőni fog az extrém sportok és a csatorna népszerűsége. Szívesen látnám a magyar adásban a magyar eseményeket és ridereket is.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott