Ugrás a tartalomra

Megújult a Telin Televízió és a szegedma.hu hírportál

Telin TV logoMindennap új, saját gyártású műsorokkal jelentkezik a Telin Televízió, amely Szegeden és környékén összesen 110 ezer háztartásban fogható, a műsorstruktúra átalakításával párhuzamosan megújult a cégcsoporthoz tartozó hírportál, a szegedma.hu is – közölte Bonifert Gábor, a Leonardo Kft. ügyvezető igazgatója szerdán a Tisza-parti városban.

A Szeged mellett Hódmezővásárhelyen, Makón és több kisebb településen is fogható televízió csatorna augusztus elején került a szegedma.hu-t is megjelentető cégcsoport résztulajdonába – mondta a szakember sajtótájékoztatóján.

Az elmúlt egy hónapban sikerült kialakítani az új adásstruktúrát, amely a következő fél évben további műsorokkal is bővül – tudatta az igazgató.

Pintér M. Lajos főszerkesztő szerint a legfontosabb újdonság, hogy a televízió minden hétköznap 18 órakor Szeged ma címen saját gyártású negyedórás hírműsorral jelentkezik.

Hetente kétszer a korábban a csatorna erősségének számító sportműsorok is visszatérnek a Telin Televízióra. Kéthetente Szegediqum címen a tágan értelmezett szegedi nagytáj hagyományait, Szegedi panoráma címmel pedig a térség rendezvényeit bemutató magazint láthatnak a nézők. A vallási műsorok sem hiányoznak a csatorna kínálatából, a Lélektől-lélekig című magazin is minden második héten jelentkezik új adással – közölte az újságíró.

Szerdára virradóra átalakult a 2008 májusában elindult szegedma.hu portál nyitóoldala is, amely az új struktúrában a hírek és publicisztikák mellett a jövőben még több mozgóképes anyagot is kínál látogatóinak – mondta Pintér M. Lajos.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott