Ugrás a tartalomra

Megérkezett a FEM3 a T-Home műholdas platformjára

FEM3 logoA mai napon, a T-Home műholdas előfizetőinek legnagyobb örömére, a szolgáltató által biztosított beltéri egységek új csatornalistát töltöttek le.

A legfontosabb, leginkább várt változás, hogy megjelent a listában a FEM3, a TV2 "kistestvére", női csatornája, mely az alapcsomagban, a 17-es programhelyen található.

További változás, hogy bár a szlovák Magio DTH platform hivatalosan még el sem indult, de a T-Home kínálatában szereplő csatornák közül már négy is arról a transzponderről érkezik: AXN, HBO2, Cinemax2, National Geographic.

Az említett négy csatorna közül eddig három is a 10758 V transzponderen volt található, azon, ahonnan a FEM3 is érkezik, de a helyük nem maradt betöltetlen, a 10722 V transzponderről több csatorna is átkerült oda, ezáltal az kissé "szellősebbé" vált, mely az egyébként is kiváló minőséget tovább növelheti.

Megjelent a csatornalistában egy titokzatos "test" nevű csatorna is, a 100-as programhelyen, jelenleg színes csíkok láthatók rajta, ez is a 10722 V transzponderről érkezik.

Mivel sajnálatos módon a T-Home ÁSZF csatornakiosztása nem feltétlenül azt a transzpondert írja az adott csatornához, ahol az valójában található, a következő linken egy egyszerű Excel táblázat található, ahol a pontos adatok láthatók: T-Home Sat csatornalista (xls, 18 kB)

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott