Ugrás a tartalomra
Direct One logo

Még több mesefilm és már vígjátékok is a Direct One videótárban

A  Direct One televízió szolgáltató újabb tartalmakkal bővíti a Direct Now alkalmazásában található videótár kínálatát. 2021. június elejétől már a Nickelodeon és a Comedy Central tartalmai is színesítik a repertoárt. Ráadásul, ha valaki most fizet elő a Direct One szolgáltatására még értékes ajándékokat is nyerhet – érdemes tehát most csatlakozni!

 

Nickelodeon és Comedy Central tartalmakkal bővül a Direct Now videótára

 

A Direct One, lépést tartva az aktuális tartalomfogyasztási szokásokkal, kiemelt figyelmet szentel  a Direct Now néven ismert online TV szolgáltatásának és alkalmazásánák folyamatos fejlesztésére, az itt elérhető tartalmak bővítésére. A digitális szolgáltatással – melyet az előfizetők ingyenesen érhetnek el – a kedvenc műsorok, filmek bárhol megtekinthetők, ugyanis az applikáció letölthető okostelefonra, tabletre, okostévére, illetve böngészőben megnyitva is nézhető. Nincs többé elszalasztott meccs vagy lekésett sorozat, hiszen számos csatorna műsora újranézhető és visszajátszható. A Direct Now alkalmazás videótárában pedig extra videós tartalmak is hozzáférhetők, és a kínálat folyamatosan frissül, illetve most tovább is bővül. 

 

Ezúttal a gyerekek és a stand-up comedy rajongói örülhetnek, mert a videótárba június elején további két csatorna tartalmai érkeztek. A Nickelodeon és Comedy Central műsoraiból ismert, minden korosztály számára szórakozást nyújtó válogatással érkeznek a ViacomCBS tartalmak a Direct Now videótárába.

 

A Nickelodeon kínálatában a legkisebb korosztályt tanulásra és gondolkodásra ösztönző Szuper Szárny és Umozoomi csapat mellett az iskolásoknak is szórakozást nyújtó Tini Ninja Teknőcök felemelkedése, SpongyaBob Kockanadrág és a Tündéri keresztszülők is elérhető. Az élő szereplős műsorok terén többek között a világot meghódító Big Time Rush és a V, mint Viktória tekinthető meg.

 

Humor vonalon a Comedy Centralról ismert New York-i lányok mindennapjait követő Broad City-t, a felnőtt animációs rajzfilmek szerelmeseinek a Furcsa Amcsik és a Firka Villa sorozatokat ajánljuk. Amy Schumer, világhírű komika, pedig az Amynek áll a világ című vígjátéksorozatával biztosítja a rendszeres kacagást az otthonokban.

 

Az említett sorozatok mellett számos ismert és szórakoztató műsor is megtalálható a videótárban a két csatorna kínálatából.

 

További változatos tartalmak a Direct Now videótárban

 

Az alkalmazás videótára változatos szórakozást kínál, hisz az újdonságokon kívül számos más műfaj világszínvonalú műsorai is elérhetők benne. A National Geographic színvonalas dokumentumfilmeket, lélegzetelállító képekkel tarkított tudományos sorozatokat kínál. A Direct One előfizetők Magyarországon elsőként kaphattak hozzáférést a National Geographic és a National Geographic Wild gyűjteményéhez. Tavasszal érkeztek a videótárba az AMC izgalmas sorozatai. Március óta pedig gyerekeknek is nyújt extra tartalmakat a szolgáltató: a Minimax illetve a JimJam népszerű mesefilmjei várják őket a Direct Now alkalmazásban.

 

Nyereményjáték új előfizetőknek

 

Aki ezek után kedvett kapott, hogy csatlakozzon a Direct One előfizetői táborához, most különösen jól jár, mert nem csupán kedvezményes áron juthat hozzá a szolgáltatáshoz, hanem nyereményjátékban is részt vehet. A mintegy 40 értékes nyeremény között megtalálhatóak márkás okostévék, tabletek és játékkonzolok is. A sorsolásban való részvételhez az új előfizetőknek mindössze regisztrálniuk kell 2021. május 24. és július 31. között a nyerj.directone.hu weboldalon, ahol az egyéb részletekről is olvashatnak.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott