Ugrás a tartalomra

Megállapodás születhetett a Zenebutikról

TV2 Csoport logoÚjabb logót gondolt újra a TV2 Csoport, ezúttal a Zenebutik az áldozat, ezek szerint megállapodhattak a közmédiával a névhasználatról (ami egyáltalán nem lenne meglepő), különben minek tervezték volna át.

Az előző Zenebutik logó nem volt túl fantáziadús (lásd a kapcsolódó híranyagoknál), de ez az újról sem mondható el (lásd alább). Elgondolkodtunk, mi is lehetett a mondanivalója az alkotónak, nem is egy, hanem rögtön három ötletünk született. Elsőként talán egy lemezjátszókorong rajta lemezzel, és lemezjátszó kar (bár ha ez a megfejtés, akkor az alkotó vélhetően az Y generáció kései tagja, és sosem látott még lemezjátszót). Lehetnek akár különböző méretű lemezek, melyekbe egy hangjegy mintát vágtak, a legkevésbé valószínű, de össznépi tetszést arató ötletünk pedig a Centrum Áruház reinkarnációja.

A TV2 Csoport tervei szerint a jó hangulatról a Zenebutik fog gondoskodni. A zenecsatorna, ahol nemcsak slágerek lesznek, hanem sokkal több muzsika is a hazai zenei élet legismertebb szereplőinek a közreműködésével, akik a csatorna meghatározó arcaiként tűnnek fel hamarosan, hogy számos új, saját gyártott tartalommal nyerjék meg a nézőket.

A logó minőségéért elnézést kérünk, de jelenleg csak ebben a formában érhető el nyilvánosan.

Zenebutik (új) piszkozat minőségű logo

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott