Ugrás a tartalomra

Megállapodást kötött a Huawei és az Antenna Hungária

Antenna Hungária logoTöbb 10 millió forint értékű megállapodást kötött a kínai Huawei, a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója és a magyar Antenna Hungária Zrt. műsorszóró vállalat - közölte a kínai konszern hétfőn az MTI-vel.

Az együttműködés keretében két, egyenként 100 terabájt kapacitású adattárolót állított üzembe a Huawei és 5 éven keresztül biztosítja annak teljes körű kiszolgálását, ami magába foglalja a garanciát és kiterjed a szoftverfrissítésre, a hardver karbantartására.

A közlemény szerint az adattárolóhoz egyedileg fejlesztettek ki olyan szoftveres funkciót, amely webes műsorszórást tesz lehetővé. Az adattárolók lehetővé teszik az Antenna Hungária meglévő tartalomszolgáltatásának tárhelykapacitási növelését, a tartalomszolgáltatás kiterjesztését és a vállalat szolgáltatás-portfóliójának bővítését is - idézi a közlemény Dömsödi Jánost, az Antenna Hungária műszaki igazgatóját. 

A Huawei tavalyi forgalma 46,4 milliárd dollár volt, termékei 170 országban és régióban vannak jelen, a világ népességének több mint egyharmada használja. A cég 2005-től működik Magyarországon budapesti központtal, tevékenységük bővítése folyamatos, a leányvállalat egyebek mellett megtöbbszörözte az üzleti falhasználású megoldásokkal foglalkozó szakembereinek számát a közelmúltban.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott