Ugrás a tartalomra

Megamax - új gyerekcsatornát indít a Chello Central Europe

Megamax logoÁprilis 18-án Megamax néven új gyerekcsatornát indít a Chello Central Europe. A csatorna minden műsorát magyar szinkronhanggal sugározza, a programstruktúra pedig a helyi igényeket szolgálja ki.

A Megamax elsősorban a 8-12 éves fiúkat célozza meg, másodlagos célcsoportja pedig a 7-14 éves tinédzserek, akik szeretik a kalandokat, a szuperhősöket, és olyan élményeket keresnek, amelyeket más gyermekcsatornákon nem találnak meg. A Megamax egyedi tartalmakat sugároz; széles programkínálatban megtalálhatóak a fiatal korosztály kedvenc karakterei.
A csatornán számos, külföldön már népszerű, nagy nézettségű sorozat lesz látható, mint például a Transformers, Battle Force, Twisted Whiskers, Dex Hemilton, Iron Kid vagy a Metajets. A Megamax arculatát a nemzetközileg elismert Red Bee Media dolgozta ki.

Málnay B. Levente, a Megamaxot működtető Chello Central Europe vezérigazgatója elmondta: „Büszkék vagyunk a Megamax indulására, mivel így a regionálisan több mint 9,5 millió háztartásban elérhető Minimaxszal együtt szinte teljes mértékben lefedjük a gyerekcsatornák célcsoportját. A Megamax műsorstratégiáján ugyanaz a szakértő és tapasztalt csapat dolgozik, akik a sikeres Minimaxon is. Bízunk benne, hogy az új csatornán látható nemzetközi sikersorozatok, amelyek a tengerentúlon nézettségi rekordokat döntöttek, itthon is elnyerik a fiatal közönség tetszését.”

A csatorna elsőként Magyarországon lesz látható, és április 18. - augusztus 31. között 6 órás műsorsávban, 16:00-22:00 között lesz elérhető. A tervek szerint szeptember 1. és november 31. között 13:00-22:00 között sugároz majd, december 1-től pedig a műsoridő 7:00-22:00 közöttire nő.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott