Ugrás a tartalomra

Megérkezett a Stingray Music alkalmazás a UPC Direct előfizetőihez

UPC Direct logoA UPC Direct, a freeSAT és a Stingray Digital örömmel jelenti be, hogy a Stingray Music zenei alkalmazás mostantól ingyenesen elérhető minden, Magyarországon a UPC Direct, Csehországban és Szlovákiában pedig a freeSAT Medium TV, Medium HD TV és Plus HD TV előfizetéssel rendelkező ügyfél számára. Az applikációban 10 lejátszási lista zenéi hallgathatók korlátlanul Android és iOS platformokon.

„Nagy megtiszteltetés, hogy a Stingray Digital Grouppal együttműködésben bevezethetjük a Stingray Music alkalmazást” – nyilatkozta Jim Helfgott, a UPC DTH S.à r.l marketing és értékesítési alelnöke. – „Mindig arra törekszünk, hogy termékeink előfizetőink megelégedésére szolgáljanak. Az új applikáció bevezetésével könnyed zenehallgatási élményt nyújthatunk fogyasztóinknak. A Stingray kínálatában minden zenekedvelő megtalálhatja azt a dalt, amely stílusához és hangulatához a legjobban illik.”

„Izgatottak vagyunk, hogy végre megismertethetjük a Stingray Music applikációt a UPC Direct és a freeSAT előfizetőivel is” – tette hozzá Mathieu Péloquin, a Stingray Digital Group (TSX: RAY.A; RAY.B) marketingért és kommunikációért felelős senior alelnöke – „Azoknak a zenehallgató embereknek, akik útközben is szeretnék hallgatni kedvenc számaikat és szeretnének újabb és újabb műfajokat megismerni, a Stingray Music már bizonyította nélkülözhetetlenségét. A Stingray Music mobil alkalmazás által kínált zenehallgatási élmény attól válik egyedülállóvá, hogy a lejátszási listákat zenei szakértők állítják össze. Ők biztosítják a szakértelmet ahhoz, hogy a hallgatott számok a lehető legjobban illeszkedjenek minden pillanathoz, helyszínhez és hangulathoz.”

Stingray Music applikáció: nincs reklám, csak nagyszerű zene

  • A Stingray Music alkalmazás egy reklámmentes szolgáltatás, amely kiegészíti a televízió szolgáltatóknál elérhető Stingray Music csatornákat.
  • Az applikáció letöltésével a felhasználók ugyanazokat a zenei csatornákat hallgathatják útközben, amelyeket otthon is nézhetnek a TV-ben. Bárhol, bármikor.
  • Száz zenei szakértő állítja össze a Stingray Music csatornáit.
  • A lejátszási listák zeneszámaiban megtalálhatók a rock és pop, valamint a jazz és komolyzene leghíresebb előadói, továbbá napjaink sztárjai is, mint például Ariana Grande, Ed Sheeran a Coldplay vagy Avicii.


A hordozható eszközök mellett a szolgáltatás elérhető az előfizetők televíziós kínálatában is. A Stingray 10 digitális audio csatornát tartalmazó szolgáltatása a Medium TV, Medium HD TV, Plus HD TV, Medium HD Combo és Plus HD Combo csomagokban érhető el a 200 és 209-es csatornahelyek között.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott