Ugrás a tartalomra

Megérkezett az HBO3 – kódolatlan hétvégével

HBO3 logoTavasszal megújul az HBO kínálata, így a régióban március 21-től az HBO és az HBO2 mellett már a HBO3 is várja a nézőket a képernyők elé. A húsvét hétvégéjén tartott kódolatlan napokon a legkiválóbb HBO-s saját gyártású sorozatokkal (köztük a Trónok harca teljes első évadával) mutatkozik be a nézők előtt az új csatorna, így március 26-án és 27-én azok is bepillantást nyerhetnek az HBO3 kínálatába, akik még nem rendelkeznek előfizetéssel.

Az HBO Comedy helyébe lépő HBO3 adásában március 21-től olyan nagysikerű sorozatoké lesz a főszerep, amelyek más csatornán nem, kizárólag az HBO kínálatában láthatók. A régi klasszikusok mellett, melyeket most már minden idők legkiválóbb szériái között emlegetnek - mint például a Maffiózók, Az elit alakulat, a Róma, a The Pacific – A hős alakulat vagy a Törtetők –, számos jelenlegi sikerszéria is itt talál otthonra, többek között a Trónok harca, a Bakelit, a Csajok, Az alelnök és az Szilícium-völgy is. Március 26-27-én ráadásul kódolatlanul élvezhetik az HBO3 nyújtotta élményt azok is, akik nem rendelkeznek HBO-előfizetéssel. A húsvét hétvégét a Trónok harca első évadának maratonjával indítjuk március 26-án 20:00-tól, mely garantált egész estés szórakozást nyújt majd, de a kódolatlan napokon a kultikus HBO-s és Cinemaxos produkciókból (Banshee, A sebész, Válaszcsapás), valamint az HBO regionális, saját gyártású tartalmaiból (Olthatatlan, Aranyélet) is ízelítőt kaphatnak a minőségi tartalmak mellett elkötelezett nézők.

Az HBO ezután is annak a feladatnak tesz majd eleget, hogy elhozza otthonunkba a legismertebb mozisikereket a nap huszonnégy órájában, és a megszokottakhoz hűen itt debütálnak a csatorna hazai produkciói, illetve a közkedvelt saját gyártású sorozatok legújabb epizódjait is az amerikai premierrel egy időben láthatjuk. A későbbiekben sem maradunk dokumentumfilmek és exkluzív koncertfelvételek nélkül.

Az HBO2 műsorai között ezentúl főleg családi- és gyermekfilmeket, vígjátékokat találhatunk.

Az HBO3 csatorna március 26. szombat reggel 06:00 és március 28. hétfő reggel 05:59 között az alábbi szolgáltatók kínálatában lesz kódolatlanul elérhető:

AKTV Algyő, DIGI Kábel TV (kizárólag a kábel TV-s ügyfelek számára, műholdas TV előfizetők számára nem elérhető), HFC-Network, JuPiNet, Jurop Telekom, KaposNet, Klapka Lak. Szöv., Lát-Sat, Magyar Telekom, Oláh és Tsa, Parisat, PickUp, PR-Telecom, Szabolcs KTV, Szarvasi KTV, Szélmalom Kábeltévé , Szentmihályi KTV, Tarr, UPC Direct, UPC Magyarország, Vác KTV, Vidanet.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott