Ugrás a tartalomra

Megszűnhet a Universal Channel

Universal Channel logoBár hivatalos megerősítést nem sikerült kapnunk, de minden jel arra mutat, hogy június végével a magyar piactól is búcsút vehet a Universal Channel.

Tegnap, május 2-án olyan információhoz jutottunk, hogy a cseh/szlovák piacról kivezetésre kerül június végével a Universal Channel, és a médiaszolgáltató a kábeleseknek az E! nevezetű csatonát ajánlja helyette, mivel az lesz a "zászlóshajó".

Próbáltunk hazai viszonylatban is információhoz jutni első kézből, de ezeddig nem jártunk sikerrel, bár másodkézből az látszik beigazolódni, hogy a magyar piactól is búcsút vesz a Universal Channel. Ha nem is szó szerint a csatorna országos kivezetéséről, de a kínálatból való kikerülésről számolt ma be a UPC Magyarország, ami a dátumok egybeeséséből kiindulva akár jelentheti a csatorna hazai megszűnését is.

Frissítés:

A UPC hálózatából való kikerülés véletlen egybeesés is lehet, mivel ezen időpontban több európai országban is megválnak egyéb NBC Universal csatornáktól. A csatorna esetleges hazai kivezetéséről a mai napig (május 10.) sem sikerült hivatalos információt szereznünk.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott