Ugrás a tartalomra

Megszűnik a SportKlub

SportKlub logoBár hivatalos sajtóbejelentés még nem volt a SportKlub megszűnésének ügyében, de iparági forrásokból kiszivárgott információk szerint illetve a műsorszolgáltatók közleményei alapján hamarosan itt a vége.

Február közepe óta rebesgetik iparági források, hogy április végén elérkezik a vég a SportKlub csatorna számára, de most már nyilvános jelei is vannak ennek. Egyre több műsorszolgáltató jelenti be, hogy a csatorna májustól kezdődően kikerül kínálatából, csak az elmúlt egy-két nap termése a UPC Direct és a Telekom hasonló közleménye e tárgyban.

Sok létjogosultsága már nincs a sportcsatornának, közvetítési jogokkal nem bír, javarészt csak magazinműsorok ismétléseit adja. "Élt" 10 évet, nyugodjék békében...

Frissítés (2016.03.09. 16:30):

"Elfogtunk egy levelet", no nem kitaláltat, hanem valósat, melyben a médiaszolgáltató tájékoztatja a műsorszolgáltatókat, ezúton idézzük belőle a nézőket érintő legfontosabb részletet: "A Sport Klub TV SRL, mint a csatorna jogtulajdonosának közlése alapján a SportKlub műsorszolgáltatása 2016. április 30-án megszűnik...".

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott